اخبار جهان

کمک ۲۵ میلیون دلاری زاکربرگ به پروژه تحقیقاتی گیتس برای کشف درمان کرونا

کمک ۲۵ میلیون دلاری زاکربرگ به پروژه تحقیقاتی گیتس برای کشف درمان کرونا

کمک ۲۵ میلیون دلاری زاکربرگ به پروژه تحقیقاتی گیتس برای کشف درمان کرونا
موسسه خیریه «چان-زاکربرگ» متعلق به مارک زاکربرگ رئیس شرکت فیسبوک و همسرش که همواره در پروژه‌های خیریه حضوری پررنگ دارند، اعلام کردند که که 25 میلیون دلار به بنیاد بیل گیتس برای یافتن درمان‌های COVID-19 کمک می‌کند.

این کمک پس از آن تعیین شد که موسسه خیریه «بیل کیتس میلندا» پروژه 120 میلیون دلاری را برای کشف درمان‌های مقرون بصرفه برای بیماران ویروس کرونا یاCOVID-19 راه اندازی کرد .پروژه یکی از چندین راهی است که شرکت‌های بزرگ فناوری در ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی در مبارزه با گسترش COVID-19 ارائه می‌کنند.

موسسه خیریه‌ای که مدیر عامل فیس بوک مارک زاکربرگ و همسرش «پریسیلا چان» در سال 2015 راه اندازی کردند نیز رسما این همکاری را با بنیاد بیل و ملیندا گیتس مورد تایید قرار داد. همکاری مالی زاکربرگ و همسرش پس از آن انجام می‌شود که بنیاد بیل و ملیندا گیتس طرح شتاب دهنده درمانی COVID-19 را در اوایل ماه مارس راه اندازی کرد. برخی بنیاد‌های خیریه دیگر نیز در این طرح با بیل و ملیندا گیتس مشارکت می‌کنند. طرح اولیه بنیاد گیتس با تأمین بودجه 125 میلیون دلاری آغاز شد.

هدف از این پروژه توسعه درمان‌های مقرون به صرفه برای COVID-19 است که می‌تواند در مقیاس بزرگ توزیع شود. طرح شتاب دهنده در تلاش است دارو‌های جدید و مورد استفاده مجدد را برای معالجه بیماران COVID-19 مورد ارزیابی قرار دهد و امیدوار است از تحقیقات خود برای مقابله با سایر پاتوژن‌های ویروسی در بلند مدت نیز استفاده کند. شتاب دهنده درمانی COVID-19 همچنین با سازمان بهداشت جهانی در مورد این پروژه همکاری خواهد کرد.

زاکربرگ هنگام اعلام کمک 25 میلیون دلاری در فیس بوک نوشت: «ارزیابی دارو‌های موجود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا از آنجا که آن‌ها قبلاً کارآزمایی ایمنی بالینی را انجام داده اند، بسیار سریعتر می‌توانند وارد چرخه درمان شوند.»

شرکت‌های آمازون و مایکروسافت نیز به یک صندوق امداد 2 میلیون دلاری کمک کردند. فیسبوک نیز برای کمک به مشاغل کوچک تحت تأثیر این بیماری یک برنامه ده هزاردلاری راه‌اندازی کرده است و اپل اعلام کرده است که به 10 میلیون دلار برای تولید ماسک اهدا می‌کند.

راه اندازی این پروژه به عنوان یکی از تلاش شرکت‌های بزرک فناوری Silicon Valley برای کمک به مبارزه با شیوع ویروس کرونا است که تاکنون جان بیش از 25 هزار نفر در سراسر جهان را گرفته و بیش از نیم میلیون نفر را به این ویروس مبتلا کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا