اخبار کانادا

کانادا با کمبود تکنولوژی و نیروی کار در بخش کشاورزی مواجه شده

کانادا با کمبود تکنولوژی و نیروی کار در بخش کشاورزی مواجه شده

کانادا با کمبود تکنولوژی و نیروی کار در بخش کشاورزی مواجه شده

بنا بر گزارش RBC) Royal Bank of Canada)، بخش کشاورزی پتانسیل کافی جهت توسعه و رونق در کانادا را داشته، اما در حال حاضر با وجود کمبود نیروی کار و تکنولوژی چندان امکان پذیر نبوده، و کانادا می بایست سرمایه گذاری در بخش فن آوری کشاورزی خود را تسریع نموده و کمبود نیروی کار در مزارع خود را برطرف نماید.

Waist up portrait of two modern scientists studying selection of vegetables in greenhouse of agricultural plantation

طبق اظهارات این گزارش، تولید ناخالص داخلی کشاورزی کانادا پتانسیل آن را داشته که ارزش خود را تا سال 2030 به 51 میلیارد دلار برساند، ارزشیابی که از ارزش های مونتاژ خودرو و صنایع هوایی، روی هم رفته، پیشی می گیرد.

با این حال، در این گزارش آمده است که: چنانچه این بخش همچنان به مسیر فعلی خود برای کاهش بهره‌وری ادامه دهد، به این هدف نخواهد رسید. در حالی که کانادا به طور مداوم به عنوان پنجمین صادر کننده جهانی محصولات کشاورزی جهان تعیین گشته، اما سهم آن از صادرات کشاورزی جهانی از سال 2000 به دلیل افزایش رقابت با کشورهای توسعه یافته نظیر چین، هند، اندونزی و برزیل کاهش یافته است. در صورت ادامه روند فعلی، صنعت کشاورزی کانادا سالانه تنها 1.8 درصد رشد نموده و تولیداتش تا سال 2030 نسبت به درآمد فعلی 32 میلیارد دلاری، تنها تا 40 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

John Stackhouse، معاون ارشد RBC طی مصاحبه ای اظهار داشته که كشاورزی اولویتی استراتژیك برای كشور بوده و می بایست همپای استراتژیک های انرژی بر اهمیت استراتژیک کشاورزی نیز تأکید نمود، چرا که برای کشور بسیار اقتصادی است.

به گفته وی در حال حاضر RBC نگران عدم سرمایه گذاری در فن آوری های جدید در بخش کشاورزی کانادا بوده، و درحالی که نوآوری های بسیاری وجود داشته که روش های قدیمی تولید محصولات کشاورزی را مختل می نماید – از جمله شیردوش های روباتیک، کشاورزی عمودی و ماشین های خودکار جمع آوری توت- اما تصویب آنها بویژه در مقایسه با سایر حوزه های قضایی، پراکنده و گاه کند بوده است. به عنوان مثال، سهم کانادا در سرمایه گذاری فناوری کشاورزی جهانی تنها 3.4 درصد بوده و بعد از هند و برزیل قرار می گیرد. سهم بخش خصوصی از هزینه های تحقیق و توسعه کشاورزی در کانادا 11 درصد بوده، در حالی که سهم آن در ایالات متحده 73 درصد می باشد.

در این گزارش همچنین از دولت فدرال خواسته شده جهت برنامه ریزی برای نیازهای آینده نیروی كار و كاهش موانع مهاجرت با مهارت بالا، یك استراتژی ملی برای كشاورزی تدوین نماید.

براساس این گزارش، 25 درصد از کشاورزان کانادایی تا سال 2025، 65 سال یا بیشتر داشته که به یک مشکل بازنشستگی در صنعت منجر خواهد گشت.

گزارش RBC به کشورهایی از جمله هلند، نروژ، استرالیا و اسرائیل به عنوان نمونه کشورهایی اشاره دارد که راهی را جهت پیشرفت تکنولوژی کشاورزی و توسعه نیروی کار در پیش گرفته اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا