چهار نقطه دنیا که کرونا به آنجا نمیرسد
به اعتقاد کارشناسان کرونا امکان رسیدن به چهار نقطه در جهان را نخواهد داشت.
به گزارش اعتمادآنلاین به نقل از روزنامه فرانسوی لوفیگارو، این ویروس کشنده با وجود قدرت شگرفی که در سرایت دارد قادر به رسیدن به چهار مکان در جهان نیست. این چهار مکان عبارتند از:
1. ایستگاه فضایی بینالمللی
با توجه به اینکه اولیگ سکرویبوشکا فرمانده این ایستگاه از 176 روز پیش در آن به نحوی در قرنطینه قرار داشته و دو آمریکایی به نامهای آندرو مورگان و جسیکا میر به ترتیب 243 و 176 روز است که در این ایستگاه حضور دارند، امکان وجود این ویروس در این مکان وجود ندارد.
آخرین حضور این سه در زمین به سپتامبر 2019 پیش از شیوع ویروس باز میگردد و قرار است 17 آوریل به زمین بازگردند.
2. زیردریاییهای هستهای
در حال حاضر 110 زیردریایی اتمی در جهان در عمق 300 متری در حال فعالیت هستند و سرنشینان این زیردریاییها از کرونا به دور خواهند بود.
لوفیگارو درباره پرسنل زیردریاییهای فرانسوی مینویسد که معمولا خدمه آنها با دنیای خارج ارتباطی نداشته و اجازه دارند هفتهای یک پیام چهل کلمهای تحت نظارت کاپیتان زیردریایی از خانواده خود دریافت کنند. خانواده این افراد اجازه ارسال پیامهای نگرانکننده برای آنها را از بیم تحت تاثیر قرار گرفتن روحیهشان ندارند. ماموریت پرسنل این زیردریاییها یک دوره 70 روزه است.
3. قاره قطب جنوب
1500 دانشمند و کارمند در «انتارکتیکا» در اقیانوس جنوبی فعالیت میکنند. آنها در 50 پایگاه مختلف مستقر هستند که در میانها آنها دو دانشمند فرانسوی هم به چشم میخورد. قرارداد تابستانی این افراد 6 ماهه و قرارداد زمستانی 12 ماه است و در این مدت قادر به بازگشت نیستند.
4. ملل منزوی
حدود 10 هزار انسان در قالب حدود 100 گروه از مللی که فاقد ارتباط مسالمتآمیز با ملل جهان هستند در این کره خاکی زندگی میکنند. آنها حاضر به ارتباط مسالمتآمیز با بقیه ساکنان زمین نیستند.
به طور مثال در جزایر آدمان در اقیانوس آرام شماری از افراد که تعدادشان حدود 150 نفر تخمین زده میشود، زندگی میکنند که حاضر به ارتباط با دیگران نیستند.
آخرین ارتباط با این عده به نوامبر 2018 باز میگردد. در آن تاریخ یک کشیش آمریکایی از هوا خود را به میان آنها رساند اما فورا کشته شد. برخی از قبایل در گینهنو یا قبایلی در آمازون نیز حاضر به این ارتباط نیستند.