چرا کاناداییها با وجود کاهش موارد ابتلا همچنان نگران ابتلا به کووید۱۹ هستند؟
چرا کاناداییها با وجود کاهش موارد ابتلا همچنان نگران ابتلا به کووید۱۹ هستند؟
چرا کاناداییها با وجود کاهش موارد ابتلا همچنان نگران ابتلا به کووید۱۹ هستند؟
طبق نظرسنجی مؤسسه لگر بسیاری از کاناداییها مخالف بازگشایی مرز آمریکا و کانادا هستند. هراس مردم از ابتلا به ویروس کرونا کم نشده است
یک بررسی جدید نشان میدهد که کاناداییها علیرغم کاهش مداوم موارد تأیید شده در سراسر کشور طی هفتههای اخیر، بطور فزایندهای در رابطه با شیوع مجدد و ابتلا به کووید۱۹ نگران هستند.بنابر یک بررسی که ۳ تا ۵ ژوئیه توسط مؤسسه لگر برای انجمن مطالعات کانادایی انجام شده، ۵۸درصد کاناداییها از ابتلا به کووید۱۹ می ترسند.
بررسی های لگر نشان میدهد میزان این نگرانی و ترس از ۲۲ ژوئن به بعد در مقایسه با دو هفته قبل از آن ۷درصد افزایش یافته است.
میزان نگرانی کاناداییها در نظرسنجی قبلی این موسسه که در تاریخ ۲۰ آوریل انجام شده بود نیز کمتر بوده است.
نظرسنجی صورتگرفته در اوایل آوریل توسط این مؤسسه نشان میدهد که ۶۴ درصد از پاسخدهندگان شخصاً از ابتلا به این بیماری میترسند.
پس از آن٫ نگرانی مردم در رابطه با شیوع کووید۱۹ به تدریج کاهش پیدا کرد.و در ۲۵ ماه می به ۵۱ درصد رسید اما از ۱۵ ژوئن مجدداً رو به افزایش رفته و همچنان این نگرانی بالاست.
با توجه به کاهش مداوم موارد جدید کووید۱۹ در بین کاناداییها طی هفتههای اخیر در کشور٫ افزایش ترس مردم از این موضوع شگفتانگیر به نظر میرسد.
بهعنوان مثال٫ بر اساس دادههای استانی در تاریخ ۶ آوریل و اوج شیوع کووید۱۹ تعداد موارد جدید ابتلا به این ویروس بالغ بر ۱۱۵۴ مورد بوده است اما در ۱۵ ژوئن تعداد موارد ابتلا به ۳۳۰ مورد رسیدهاست. با این وجود باز هم نگرانی مردم افزایش یافته است.
بنابر نظرسنجی جدید لگر طی ۳ تا ۵ ژوئیه که ۵۸ درصد کانادایی ها نگران شیوع دوباره کووید۱۹ بوده اند٫ بهطور متوسط فقط روزی ۲۹۲ مورد جدید ابتلا به بیماری در کانادا وجود داشته است. اما حال این سوال پیش میآید که چرا مردم کانادا در این شرایط نگرانتر از قبل هستند؟ به نظر میرسد پاسخ این سوال را باید از مرزهای جنوبی کشور جویا شد.
وضعیت آمریکا ، موجب نگرانی کانادا
درحالی که نظرسنجی لگر نتیجهای که انتظار میرفت را نشان نمیدهد٫ داده های بدستآمده از ترس کاناداییها از ابتلا به ویروس کرونا نشان میدهد که بین این نگرانی و تعداد موارد ابتلا در امریکا رابطهای آشکار وجود دارد.
بهعنوان مثال در تاریخ ۶ آوریل و زمان اوج نگرانی کانادایی ها بر اساس نظرسنجی لگر، تعداد موارد جدید ابتلا به کووید۱۹ در امریکا ۲۵ هزار و ۳۹۸ مورد در روز بودهاست.
تقریبا دو ماه بعد، یعنی اواخر ماه می و آغاز ماه ژوئن، که تعداد موارد ابتلای به بیماری در امریکا به ۲۰ هزار مورد رسیده نظرسنجی لگر نیز نشان میدهد نگرانی مردم کانادا نیز کاهش پیدا کرده است.
افزایش چشمگیر میزان ابتلای روزانه بیماری طی ۳ تا ۵ جولای به ۵۱ هزار مورد در روز نیز مجدداً روی کاناداییها تأثیرگذاشته و نظرسنجیها حاکی از افزایش ترس آنها بوده است.
بنابر گزارش دانشگاه جان هاپکینز، ایالات متحده با دارا بودن ۲.۸ میلیون مورد ابتلای تأییدشده نزدیک به یکچهارم از ۱۱ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا را به خود اختصاص دادهاست.
با وجود اینکه در نظرسنجی لگر عامل ترس و نگرانی کاناداییها مشخص نشده اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد آنها از وضعیت سایر کشورها نگران هستند.
بعنوان مثال یک بررسی ملی که اخیراً توسط یک شرکت دولتی گردشگری در کانادا انجامشده نشان میدهد که اکثر کاناداییها مخالف ورود گردشگران آمریکایی هستند.
بنابر این نظرسنجی که در هفته منتهی به ژوئن انجام شده مشخص شد از لحاظ استانی کبک با ۲۴ درصد بیشترین و بریتیش کلمبیا با ۶ درصد کمترین رغبت را برای استقبال از گردشگران آمریکایی دارند.
همچنین دادههای گوگل ترند نشان داده است پس از ماه مارس و شیوع کووید۱۹ کلمات «آمریکا»، «کووید» و «موارد ابتلا به کووید در آمریکا» بیشترین تعداد جستجو را در بین کاناداییها داشتهاند.
کانادایی ها مخالف بازگشایی مرز آمریکا هستند
نظرسنجیهای صورتگرفته توسط لگر در رابطه با بازگشایی مرزهای کانادا و آمریکا نیز نشان میدهد که بالغ بر ۸۷ درصد کاناداییهای پاسخدهنده به این نظرسنجی با بازگشایی مرز آمریکا مخالف و ۷۱ درصد از آنها با این اقدام کاملاً مخالف هستند.