اخبار ایران

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و کارگران، به تحمل بیش از ۱۱ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و کارگران، به تحمل بیش از ۱۱ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و کارگران، به تحمل بیش از ۱۱ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد
عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و کارگران که در تجمعات روز جهانی کارگر در تهران بازداشت شده بود، از سوی دادگاه انقلاب به تحمل یازده سال و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی محمد مقیسه، عاطفه رنگریز را بابت اتهاماتی همچون «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «اخلال در نظم عمومی» به تحمل ۱۱ سال و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرده است.

بر اساس اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، جلسه رسیدگی به اتهامات این فعال مدنی در تاریخ ۱۴ مرداد ماه در دادگاه انقلاب تهران برگزار و حکم صادره روز شنبه ۹ شهریور به وکیل عاطفه رنگریز ابلاغ شده است.

عاطفه رنگریز، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه همزمان با روز جهانی کارگر در جریان تجمع اعتراضی در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت و پس از مدتی به زندان قرچک ورامین منتقل شده است.

این فعال کارگری پیش از این با نوشتن نامه‌ای از زندان قرچک ورامین به وضعیت زندگی و شرایط موجود در این زندان پرداخت و بند‌های زندان قرچک ورامین را به قطار و اتاق‌های هر بند را به کابین قطار تشبیه کرد و نوشت که «قرچک نام مستعار جهنم است.»
مرضیه امیری، روزنامه نگار و دانشجوی ارشد جامعه شناسی دانشگاه تهران و یکی دیگر از بازداشت‌شدگان روز جهانی کارگر در تهران نیز به تازگی با احکام سنگین زندان و شلاق مواجه شده است.
پیش از این سازمان عفو بین الملل با انتشار یک بیانیه به مناسبت روز جهانی کارگر (اول ماه مه) از مقام های جمهوری اسلامی خواسته بود کارگران و فعالان مدنی که در اعتصاب‌ها و سایر اعتراضات مسالمت آمیز بازداشت شدند را فورا آزاد کند.

وزارت خارجه آمریکا نیز می گوید که رژیم ایران در دو سال اخیر هزاران معترض، فعال مدنی، و نمایندگان کارگران و سایر اصناف را بازداشت کرده است.

همچنین وزارت خارجه آمریکا در اردیبهشت ماه سال جاری با انتشار بیانیه‌ای سرکوب شدید فعالان حقوق مدنی در ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی را به شدت محکوم کرده و خواستار آن شده بود که آزار و اذیت و زندانی کردن آنها، از جمله زنانی که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه می‌کنند، پایان یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا