دولت کانادا با بودجه ای بالغ بر ۷ میلیون دلار دانش سلولهای بنیادی را احیا میکند
دولت کانادا با بودجه ای بالغ بر ۷ میلیون دلار دانش سلولهای بنیادی را احیا میکند
دولت کانادا با بودجه ای بالغ بر ۷ میلیون دلار دانش سلولهای بنیادی را احیا میکند
وزیر نوآوری، علوم و صنایع، با حضور در بیمارستان Maisonneuve-Rosemont از سرمایه گذاری ۶/۹ میلیون دلاری بر روی تحقیقات شبکه سلولهای بنیادی خبر داد.
ویلیام آموس، وزیر نوآوری، علوم و صنایع، روز دوشنبه با حضور در بیمارستان Maisonneuve-Rosemont از سرمایه گذاری ۶/۹ میلیون دلاری بر روی تحقیقات شبکه سلولهای بنیادی خبر داد.
وی اظهار داشت: سلولهای بنیادی و پزشکی ترمیمی داستان موفقیت و مدرن و تحقیق پر خطر کانادا هستند که با هدایت نوآوری همه ما از آن سود میبریم.
آموس تصریح کرد: دولت کانادا مفتخر است با سرمایه گذاری روی محققان و دانشمندان جهان جان تعداد زیادی از کاناداییها و مردم سراسر جهان را نجات دهد.
بودجه اختصاص پیدا کرده به این پروژه نیز در ۹ تحقیق فراملی و چهار کارآزمایی بالینی (یکی از انواع مطالعات پزشکی که بر روی جمعیتهای انسانی انجام میشود) در بخش پزشکی احیای کشور صرف میشود.
این بخش شامل ۲۰۰ محقق و کارآموز و ۲۷ موسسه تحقیقاتی در بریتیش کلمبیا، آلبرتا، انتاریو و کبک است.
مایکل رودنیکی، مدیرعامل شبکه سلول بنیادی، گفت: این پروژهها نشان دهنده قدرت بخش تحقیقات سلولی بنیادی کانادا و جامعه مشترک آن است.
وی افزود: با تلاشهای این جامعه، شبکه سلولهای بنیادی به هدف خود را در ترجمه روشهای درمانی مبتنی بر سلولهای بنیادی از مرحله علمی به مرحله عملی برای کاناداییها دست خواهد یافت.
بیمارستان Maisonneuve-Rosemont محل اجرای دو پروژه تحقیقاتی در رابطه با سلولهای بنیادی و کار آزمایی بالینی برای آزمایش پیوند سلولهای بنیادی در بیماران مبتلا به سرطان خون و کسانی که دیدشان را از دست داده اند، خواهد بود.
ناودیپ بینز، وزیر نوآوری، علوم و صنایع، در این رابطه گفت: وقتی ما روی موضوعات علمی سرمایه گذاری میکنیم، برای داشتن زندگی بهتر و سالمتر سرمایه گذاری کردهایم.
گفتنی است سلول بنیادی ما در تمام سلولها است و توانایی تبدیل به تمام سلولهای بدن را دارد.
این سلولها توانایی خود نوسازی و تمایز به انواع سلولها از جمله سلولهای خونی، قلبی، عصبی و غضروفی را دارند.
هم چنین در بازسازی و ترمیم بافتهای مختلف بدن بدنبال آسیب و جراحت موثر بوده و میتوانند به درون بافتهای آسیب دیدهای که بخش عمده سلولهای آنها از بین رفته است، پیوند زدهشوند و جایگزین سلولهای آسیب دیده شده و به ترمیم و رفع نقص در آن بافت بپردازند.