اخبار هنرمندان

در هجدهمین دوره «جوایز موسیقی مستقل»؛ اثر یک آهنگساز ایرانی‌ نامزد دریافت جایزه «بهترین آلبوم سنتی‌ جهان» شد

در هجدهمین دوره «جوایز موسیقی مستقل»؛ اثر یک آهنگساز ایرانی‌ نامزد دریافت جایزه «بهترین آلبوم سنتی‌ جهان» شد

در هجدهمین دوره «جوایز موسیقی مستقل»؛ اثر یک آهنگساز ایرانی‌ نامزد دریافت جایزه «بهترین آلبوم سنتی‌ جهان» شد

سازمان هنری «جوایز موسیقی مستقل» (به انگلیسی: Independent Music Awards) اسامی نامزدهای جایزه سالانه خود‌ در بخش های مختلف را اعلام کرد.

این نامزدها توسط کمیته ویژه ای برگزیده شدند و هیأت داوران آثار برگزیده را بر اساس سبک های متنوع موسیقی طبقه بندی کردند.

امسال در بخش موسیقی سنتی جهان (به انگلیسی: World Traditional) آلبوم «تا…» اثر مسعود رضایی، نوازنده سه تار و آهنگساز ایرانی ساکن لس آنجلس، نامزد دریافت جایزه بهترین آلبوم این سبک است.

مسعود رضایی در این آلبوم با محسن نامجو، هنرمند نامدار ایرانی، همکاری داشته است و در این مجموعه تلفیقی از سازهایی چون سه تار، نی، گیتار الکتریک، درام، و بم کمان بهره گرفته است.
«نامزدهای دریافت این جایزه را جمعی از متخصصان و موسیقیدانان در شاخه های مختلف انتخاب می کنند و آثاری که نامزد می شوند، به مرحله بعدی می رسند. نکنه حائز اهمیت اما شرط مستقل بودن این هنرمندان است؛ امری که شاید در دنیای امروز تقریباً از یاد رفته باشد. حمایت این سازمان از هنرمندانی که با موانعی بسیار پیچیده دست و پنجه نرم می کنند و‌ آثارشان را به صورت مستقل منتشر می کنند، قابل تقدیر است.»

مسعود رضایی پس از رویدادهای سال ۸۸ و مهاجرت اجباری از ایران، چند سالی است فعالیت‌های هنری خود را در آمریکا ادامه می دهد.

او در این آلبوم سازمحور و بدون کلام، از خط آوازی و حنجره خواننده در غالب ساز استفاده کرده است که تجربه نامتعارف و جسورانه ای محسوب می‌شود.
این هجدهمین سالی است که سازمان «جوایز موسیقی مستقل» نامزدهای برتر خود در شاخه هایی چون بهترین آلبوم، مینی آلبوم، ترانه، تهیه کنندگی، عکاسی، و موزیک ویدئو را اعلام می کند.

مسعود رضایی در گفتگو با صدای آمریکا می گوید: «از این که آلبومم در بخش موسیقی سنتی جهان نامزد جایزه شده، بسیار خوشحالم و این باعث خرسندی است؛ چرا که به دیده و‌ شنیده شدن موسیقی ایران کمک شایانی خواهد کرد. امیدوارم اتفاقاتی این چنین برای هنرمندان کشورم ‌بیشتر رخ دهد تا شاید بر خلاف خواست جمهوری اسلامی، هنرمندان ایرانی توسط جامعه جهانی دیده و شنیده شوند.»

این جوایز هر سال در ماه ژوئن ‌و در مراسم باشکوهی در شهر نیویورک، به برندگان اهدا می شود.
این در حالی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا، به احتمال زیاد مراسم امسال به صورت اینترنتی برگزار، و تندیس افتخار برای هنرمندان ارسال می‌شود.

سازمان «جوایز موسیقی مستقل» اسامی برندگان را از طریق سایت خود در تاریخ ۲۷ ژوئن اعلام می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا