اخبار کانادا

تاثیر اپیدمی کرونا ویروس بر فرآوری محصولات گوشتی در کانادا چیست؟

تاثیر اپیدمی کرونا ویروس بر فرآوری محصولات گوشتی در کانادا چیست؟

تاثیر اپیدمی کرونا ویروس بر فرآوری محصولات گوشتی در کانادا چیست

Butchers processing sausages at meat factory.

اپیدمی کرونا ویروس برخی صنایع و مراکز فراوری گوشت را مجبور به تغییر روش و استفاده از رویکردی منطقه ای برای تولید مواد غذایی نموده است. در حالی که طبق اعلام انجمن دامداران كانادا (CCA)، هفتاد درصد ظرفیت فراوری گوشت گاو كانادا تاکنون بر عهده دو کارخانه Cargill Inc و JSB بوده است.

در طول این اپیدمی، نتیجه آزمایش کرونا ویروس بر بیش از 900 نفر از کارمندان شرکت Cargill Inc در آلتا، مثبت و منجر به تعطیلی موقت کارخانه گشته و با وجود بازگشایی مجدد این کارخانه، تعطیلی موقت آن منجر به ضرر دامداران، افزایش قیمت مصرف کننده و ایجاد نگرانی پیرامون تهیه گوشت در فروشگاه ها گشته است.

ده ها سال است که اتحادیه ملی کشاورزان (NFU) خواستار ایجاد ایجاد کارخانه های کوچکتر محلی فراوری گوشت بوده تا وابستگی دامداران محلی به کارخانه های بزرگ نظیر Cargill و JSB را کاهش دهد.

به گفته تیم دوولینگ، کشاورز منطقه ای و عضو هیئت مدیره NFU محلی 316، این اپیدمی مشکلاتی که پیش تر نیز وجود داشته را در معرض نمایش قرار داده و اکنون زمان ایجاد و نوآوری یک سیستم غذایی پیشرفته تر رسیده است که در صورت بروز بحران، عمل نماید.

طبق گفته ملانی بولت، صاحب مزارع Pine View، سفارشات این مزارع در شمال ساسکاچوان از تاریخ 10 مارس دو برابر گشته است، وی از اینکه مشتریان اکثرا از فروشگاه های محلی خرید کرده، و سفارشات خود را درب منزل تحویل می گیرند، حمایت نموده و اظهار داشته است این اپیدمی مردم را به فکر منطقه ای نمودن تولیدات محصولات غذایی در کارخانه های کوچک تر در اطراف شهرهای بزرگ انداخته است، که به عقیده وی شروعی تازه در ایجاد روش های جدید در امور تجاری می باشد.

صنعت کشاوری و مواد غذایی كانادا در بیانیه ای اظهار داشته است افزایش بودجه فراوری داخلی اولویت اصلی بودجه اضطراری 77.5 میلیون دلاری اخیراً اعلام شده در بخش فراوری گوشت بوده، که جهت کمک به کارخانه ها در مقابله با چالش های کووید-19 نظیر دستیابی به تجهیزات بهداشتی و سازگاری با پروتکل های جدید، و همچنین کمک به بازگشایی یا ارتقاء امکانات کارخانه های داخلی فراوری مواد غذایی، ارتقاء و بازگشایی تأسیسات محصولات گوشتی، یا نوسازی و اتوماسیون سازی کارخانه های تعطیل یا کم ظرفیت در نظر گرفته شده است.

به گفته مایک فون ماسوو، اقتصاددان غذایی در دانشگاه گلف، این رویکرد، مقابله کارخانه های بزرگ با کارخانه های کوچک نبوده، و از طریق یک سیستم منطقه ای تر، از جمله افزایش قیمت مصرف کننده، می توان مبادلات تجاری ایجاد نمود که به میزان تقاضا آسیب می رساند، ناگفته نماند که به گفته CCA نیز، کانادا حدود نیمی از گوشت گاو فراوری شده خود را صادر می کند. در نتیجه اتخاذ رویکردی شدیدا منطقه ای و گران، ممکن است به از دست دادن برخی از این فرصت ها بیانجامد.

به عقیده وی سیستم منطقه ای تنها در صورت نزدیک شدن مرزهای بین المللی، کارگر خواهد بود، چرا که ادغام کانادا با ایالات متحده انباشتگی فروشگاه های مواد غذایی را تضمین خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا