اخبار ایران

عضو مجلس خبرگان رهبری: مردم نارضی‌اند و از ما بدشان می‌آید

عضو مجلس خبرگان رهبری: مردم نارضی‌اند و از ما بدشان می‌آید

عضو مجلس خبرگان رهبری: مردم نارضی‌اند و از ما بدشان می‌آید
یک عضو مجلس خبرگان رهبری ایران از سیاست های جاری در این کشور به تندی انتقاد کرده و خواستار تغییر رویکرد حکومت در نحوه اداره ایران شده است.

هاشم هاشم زاده هریسی، گفته است: “مردم انقلابشان را دوست دارند. نظام اسلامی چه بدی دارد که مردم از آن بدشان بیاید؟ مردم از ما بدشان می‌آید و از ما ناراضی هستند.”

آقای هاشم زاده هریسی به وب سایت جماران که نزدیک به خانواده آیت‌الله خمینی است گفته روش جمهوری اسلامی “تکفیر است. یک صف را خادمین نظام و یک صف را خائنین می دانیم”.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفته است که با ادامه این وضعیت “زندگی، دنیا و آخرت مردم در خطر است” و “نه تنها گفتمان ما بلکه همه چیزمان باید تغییر کند”.

مجلس خبرگان وظیفه نظارت بر عملکرد آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی و انتخاب جانشین او را بر عهده دارد.

این جزو موارد نادری است که یکی از اعضای این مجلس از نحوه اداره کشور انتقاد می کند. پیش از این، برخی دیگر از مقام های جمهوری اسلامی درباره عواقب ادامه سیاست های فعلی جمهوری اسلامی هشدار داده بودند.

آقای هاشم زاده هریسی گفته است “حل شدن این مشکلات از پایین به بالا خیلی هزینه دارد. هزینه آن نابودی اسلام، انقلاب، روحانیت و ایران است. اما اگر از بالا به پایین اصلاح کنیم و تغییرات گفتمانی، عملی و مدیریتی سیاستی را از بالا شروع کنیم مردم سراغمان می آیند”.

در اظهاراتی دیگر، حسن روحانی رئیس جمهور ایران هم گفته است “تا زمانی که اختیارات دولت بالا نباشد و قدرت زیادی نداشته باشد مردم زندگی خوشی نخواهند داشت”.
آقای روحانی گفته “هرچه خدمت رسانی ما کمتر باشد مشروعیت ما کمتر می شود. مردم به ما رای ندادند که چند سال رییس باشیم و بعد برویم. مردم این‌همه وقت می‌گذارند و با همه سختی ها پای صندوق رای می آیند تا با امید بیشتر کسانی را انتخاب کنند که به آنان خدمت کنند”.

رئیس جمهور ایران گفته آیت الله خمینی “در چهار سال پایانی عمر بسیار از دولت حمایت کرد و اختیارات فراوانی به آن داد. تا زمانی که اختیارات دولت بالا نباشد و قدرت زیادی نداشته باشد مردم زندگی خوشی نخواهند داشت. البته این معنایش دیکتاتوری و خودرایی نیست بلکه قدرت داشتن برای رسیدگی به امور مردم و رفع مشکلات و مسائل است”.

در انتقادهایی که از نحوه اداره کشور می شود به نظر می رسد که انتقادکنندگان بدون اشاره مستقیم از نحوه مدیریت آیت الله علی خامنه ای گلایه دارند. احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری پیش از این گفته بود “می‌خواهند تلقین کنند که در کشور مجلس و سایر قوا هیچ کاره هستند و مسئولیت‌ها فقط بر گردن رهبر است”.

پس از درگذشت آیت الله خمینی، ولایت فقیه در قانون اساسی به ولایت مطلقه فقیه تغییر پیدا کرد. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در بازنگری اختیارات وسیع و قدرت بسیار گسترده ای به رهبر این کشور داده که در سی سال گذشته آیت الله علی خامنه‎ای بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا