اخبار ایران

خانواده «علیرضا شیرمحمدعلی» خواستار محاکمه «مسئولان مقصر زندان» در قتل این فعال سیاسی شدند

خانواده «علیرضا شیرمحمدعلی» خواستار محاکمه «مسئولان مقصر زندان» در قتل این فعال سیاسی شدند

خانواده «علیرضا شیرمحمدعلی» خواستار محاکمه «مسئولان مقصر زندان» در قتل این فعال سیاسی شدند
وکیل خانواده علیرضا شیرمحمدعلی، زندانی سیاسی که در زندان فشافویه به قتل رسید با اعلام اعتراض خانواده آقای شیرمحمدعلی به رای دادگاه گفت که خانواده این فعال سیاسی خواستار محاکمه عاملان و مقصران قتل فرزندشان هستند.

محمدهادی عرفانیان روز چهارشنبه ۳۰ مرداد به ایرنا با اعلام این خبر گفت که «یک بحث ما موضوع قاتلان بود و دیگری مقصران این حادثه فجیع؛ یعنی کسانی که با قصورشان این فرصت را به آن دو زندانی دادند که آقای شیرمحمدعلی را به قتل برسانند.»

این وکیل دادگستری با بیان این که در پرونده شیرمحمدعلی دادگاه فقط برای عاملان رأی صادر کرد و به مسئله مقصران این حادثه وارد نشده است، گفت: «ما به رأی دادگاه اعتراض کرده‌ایم چون درخواست ما این بود که مقصران این حادثه از مدیرکل سازمان‌ زندان‌ها تا رئیس زندان و افسر نگهبان شب نیز محاکمه شوند.»

«علیرضا شیرمحمدعلی» زندانی سیاسی در زندان فشافویه تهران شامگاه دوشنبه ۲۰ خرداد با ضربات چاقو مورد حمله دو نفر از زندانیان قرار گرفت و جان باخت.

سه هفته پس از قتل علیرضا شیرمحمدعلی مدیرکل زندان‌های استان تهران برکنار شد اما مقصران قتل این فعال سیاسی مورد محاکمه قرار نگرفتند.
غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه اول مرداد اعلام کرد متهم ردیف اول این پرونده به اتهام «مشارکت در قتل عمد» به قصاص نفس و پرداخت دیه صدمات غیرموثر در قتل محکوم شده است.

این زندانی سیاسی به همراه برزان محمدی در ۲۳ اسفند سال گذشته و در اعتراض به عدم تفکیک جرایم و وضعیت نامناسب مکان نگهداری و با در خواست انتقال به زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده بود؛ او پس از ۳۴ روز در فروردین ماه با وعده دادستان به اعتصاب خود پایان داد.

با این حال نه تنها مقامات جمهوری اسلامی به وضعیت این زندانیان سیاسی رسیدگی نکردند بلکه حتی پس از قتل شیرمحمدعلی بار دیگر عنوان کردند که در ایران «زندان سیاسی وجود ندارد.»

در ایران زندانیان مختلفی از جمله زندانیان سیاسی و عقیدتی نسبت به نامناسب بودن شرایط زندان، تفکیک نبودن از سایر زندانیان و عدم رسیدگی پزشکی به وضعیت خود، محرومیت از در اختیار داشتن وکیل یا محرومیت از تماس تلفنی و امکان ملاقات با خانواده شکایت کرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا