اخبار جهان

نظرسنجی جدید گالوپ: ۷۸ درصد آمریکایی‌ها مخالفت عملیات نظامی علیه ایران هستند

نظرسنجی جدید گالوپ: ۷۸ درصد آمریکایی‌ها مخالفت عملیات نظامی علیه ایران هستند

نظرسنجی جدید گالوپ: ۷۸ درصد آمریکایی‌ها مخالفت عملیات نظامی علیه ایران هستند
نتایج یک نظرسنجی جدید که از سوی موسسه گالوپ انجام شده، نشان می‌دهد تنها ۱۸ درصد آمریکایی‌ها موافق اجرای عملیات نظامی علیه ایران هستند.

براساس آماری که از سوی موسسه نظرسنجی گالوپ منتشر شده است، ۷۸ درصد پاسخ‌دهندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که تمایل دارند بحران میان ایالات متحده و ایران با استفاده از ابزارهای دیپلماتیک و اقتصادی حل شود.

براساس این نظرسنجی، ۲۵ درصد جمهوریخواهان و ۱۱ درصد دموکرات‌‌ها موافق استفاده از عملیات نظامی در حال حاضر علیه ایران هستند.

در همین حال ۴۲ درصد از پاسخ‌دهندگان – ۶۰ درصد جمهوریخواهان و ۲۹ درصد دموکرات‌ها – بر این باورند که در صورت موفق نبودن روش‌های دیپلماتیک و اقتصادی، آمریکا باید متوسل به عملیات نظامی شود.

در این نظرسنجی، ۶۵ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که از این بابت که پرزیدنت ترامپ در استفاده از گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی «عجله» کند، نگران هستند.

این نظرسنجی در نیمه دوم ماه گذشته میلادی، ژوئیه، انجام شده است. هم‌زمان با انجام این نظرسنجی، بحران در خلیج فارس در پی توقیف یک نفتکش بریتانیایی از سوی سپاه پاسداران بالا گرفت بود.

دولت پرزیدنت ترامپ اردیبهشت ماه سال گذشته از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و تحریم‌ها‌ی هسته‌ای علیه ایران را باز گرداند. دولت آمریکا بر این باور است که توافق هسته‌ای موجب تغییر رفتار ایران نشده بود.

بعد از اینکه جمهوری اسلامی در تاریخ ۳۰ خرداد/۲۰ ژوئن یک پهپاد آمریکا را بر فراز حریم بین المللی در منطقه خلیج فارس سرنگون کرد، رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرد که قرار بود به سه مکان در ایران حمله نظامی شود، اما تنها ده دقیقه قبل از حمله از این کار منصرف شد.

۲۷ تیرماه نیز رئیس جمهوری ایالات متحده خبر داد که یک پهپاد ایران بعد از نزدیک شدن به فاصله «بسیار نزدیک» یک ناوچه آمریکایی در حریم هوایی بین المللی در تنگه هرمز سرنگون شد.

در این بین و در راستای کمپین فشار حداکثری بر جمهوری اسلامیَ، دولت پرزیدنت ترامپ بر فشارهای خود به رژیم ایران افزوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا