افزایش اثرات مخرب همهگیری کرونا بر سلامت روان کاناداییها
افزایش اثرات مخرب همهگیری کرونا بر سلامت روان کاناداییها
افزایش اثرات مخرب همهگیری کرونا بر سلامت روان کاناداییها
به گزارش Theglobeandmail، بر اساس تحقیق انجامشده توسط انجمن بهداشت و روان کانادا و دانشگاه بریتیش کلمبیا که روز پنجشنبه منتشر شد، در دوره همهگیری کرونا تعداد کاناداییهایی که به فکر خودکشی افتادهاند، چهار برابر شده که این موضوع موجب افزایش نگرانی از گسترش مشکلات بهداشت و روان جمعی شده است.
مارگارت ایتون، مدیر اجرایی انجمن بهداشت روان کانادا از گسترش مشکلات این حوزه اظهار نگرانی کرده و اعلام کرد که ممکن است این تأثیر روانی همهگیری عمیق و طولانیمدت باشد.
محققان دریافتند سلامت روان ۴۰ درصد از افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند از زمان شیوع کرونا رو به وخامت گذاشته درحالیکه این رقم در میان افرادی که از پیش از همهگیری دارای سلامت روان بودند به ۶۱ درصد رسیده است. مردم بیشتر نگران ابتلا به ویروس بودند درنتیجه دچار افسردگی بیشتری شدند و ۲۰ درصد مصرف الکل را بهعنوان راهی برای کنار آمدن با آن افزایش دادند. در میان والدین دارای فرزندان خردسال در خانه، مصرف مشروبات الکلی ۲۸ درصد بیشتر شد.
دادهها نشان میدهند که در سال ۲۰۱۶ حدود ۲/۵ درصد کاناداییها به خودکشی فکر میکردند، این تعداد در ماه مه سال جاری به ۶ درصد رسید و در سپتامبر به ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد. میزان افزایش فکر خودکشی در گروههای در معرض خطر بهمراتب بدتر بوده بهطوریکه در میان افراد +LGBTQ2 در ماههای می تا سپتامبر دو برابر شد و از ۱۴ به ۲۸ درصد رسیده است. این میزان در بین افراد معلول از ۱۵ به ۲۴ درصد و در بین افراد بومی از ۱۶ به ۲۰ درصد افزایش پیداکرده است. خوشبختانه میزان افزایش فکر خودکشی در میان والدین دارای فرزندان خردسال در خانه، رشد زیادی نداشته و از نه درصد در ماه مه به ۱۳ درصد در ماه سپتامبر رسیده است.
روانپزشک بیمارستان مارکهام استوفویل تورنتو از تعداد بیماران با افکار خودکشی شوکه شده و منتقد محدودیتهای همهگیری کرونا بوده و معتقد است که این محدودیتها سلامت روان کاناداییها را بدتر میکند و نگران هستند که تعداد این افراد در زمستان بسیار بیشتر شود.