اخبار کانادا

نیمه تاریک رسانه های اجتماعی:از هر 10 دختر کانادایی ۶ نفر مورد آزار آنلاین قرار می‌گیرد

نیمه تاریک رسانه های اجتماعی:از هر 10 دختر کانادایی ۶ نفر مورد آزار آنلاین قرار می‌گیرد

نیمه تاریک رسانه های اجتماعی:از هر 10 دختر کانادایی ۶ نفر مورد آزار آنلاین قرار می‌گیرد

62 درصد از دختران و زنان بین 15 تا 25 سال در کانادا دست کم یک بار مورد آزار یا سوء استفاده آنلاین قرار گرفته‌اند.

یک نظرسنجی جدید که توسط سازمان غیرانتفاعی Plan International Canada انجام شده این نتیجه را کسب کرده و نشان می‌دهد که این رقم بالاتر از متوسط جهانی 58 درصد است که از نظرسنجی میان 14 هزار دختر و زن در 22 کشور به دست آمده بود.

لیندزی گلاسکو رییس و مدیر عامل این سازمان غیرانتفاعی این نتایج را «واقعا آزاردهنده» خواند، مخصوصا که جوانان بیش از همیشه برای ارتباط برقرار کردن و تحصیل طی دوران پاندمی از فضاهای مجازی استفاده می‌کنند.

گلاسکو گفت «در عمل داریم درباره شش نفر از هر 10 دختر صحبت می‌کنیم که آزار آنلاین را تجربه می‌کنند» و اضافه کرد که پاسخ‌دهندگان نظرسنجی گفتند حتی از هشت سالگی سوءاستفاده آنلاین را تجربه کرده‌اند و زمانی که بین 14 تا 16 سال داشتند این مسئله به اوج خود رسید.

سوء استفاده‌هایی که در این نظرسنجی به آن اشاره شده شامل مسخره کردن بدن، زبان آزاردهنده، سخنان نفرت، تهدید خشونت جنسی و زورگویی و شرمسار کردن عمدی می‌شود.

گلاسگو گفت: «آزار این چنینی اثرات نابودکننده‌ای روی دختران دارد. با وجود اینکه همیشه به آزار به عنوان مسئله‌ای فیزیکی نگاه می‌کنیم، آزار آنلاین هم درست به همان اندازه تهدیدکننده است، اگر بیشتر نباشد.»

او گفت این آزار باعث شده دخترها ساکت بشوند چون آن‌ها در مباحثه‌های خیلی مهم مشارکت نمی‌کنند. نمود بارز این مسئله این است که 54 درصد گفتند آزار آنلاین عزت نفس و اطمینان آن‌ها را پایین می‌آورد.

گلاسگو گفت «این مسئله دارد به عنوان مانعی برای رهبری و مشارکت آن‌ها در زندگی مدرن عمل می‌کند» و به این نکته اشاره کرد که 19 درصد از دخترانی که در کانادا به سوال‌های نظرسنجی پاسخ دادند گفتند که به خاطر آزارهای آنلاین، دست از پست کردن برای بیان نظر خود برداشته‌اند.

راماندیپ، یک سفیر جوانان 15 ساله Plan International Canada گفت از دیدن نتایج این نظرسنجی تعجب نکرد چون جو آنلاین برای دخترها خیلی بد شده است.

او گفت: «اگر به صفحه‌های دیگر دخترها و زنان بروید، این نوع آزارها، تهدید به مرگ و دیگر انواع آزار را در بخش کامنت‌ها خواهید دید.»

در حالیکه ممکن است والدین بخواهند سعی کنند با ممنوع کردن استفاده از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای دختران‌شان جلوی تجربه‌های منفی آنلاین آن‌ها را بگیرند، فرح خان مدیر برنامه حمایت خشونت‌های جنسی و آموزش دانشگاه رایرسون می‌گوید چنین رویکردی درست نخواهد بود.
او گفت: «فضاهای آنلاین در حال حاضر تعدادی از معدود فضاهایی هستند که افراد می‌توانند برای حمایت اجتماعی و خلق روابط اجتماعی مورد استفاده قرار دهند.»
وی گفت حتی بدون وجود یک پاندمی جهانی که وقت گذراندن اجتماعی حضوری را محدود کند، دخترها نباید بار مسئولیت رفتار بدی که به صورت آنلاین با آن‌ها می‌شود را به دوش بکشند.
خان گفت: «بنابراین به جای اینکه ماجرا را محدود به استفاده دختر شما از تیک‌تاک یا عکسی که او در اینستاگرام قرار داده بکنید، کاری که باید انجام دهید این است که این خشونت را به رسمیت بشناسید.»

به گفته او، والدین یا هر بزرگسالی که در نقش حامی بچه‌ها قرار دارد، باید در ابتدا چیزی شبیه به این بگوید که «می‌خواهم به حرفت گوش کنم» و بعد سعی کند اطمینان حاصل کند که حریم خصوصی دختر حفظ می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا