اخبار کانادا

تجمع هزاران نفر در مونتریال در اعتراض به قانون ماسک اجباری

تجمع هزاران نفر در مونتریال در اعتراض به قانون ماسک اجباری

شنبه هزاران معترض در مرکز شهر مونترال راهپیمایی کردند تا نارضایتی خود را نسبت به قوانین ماسک اجباری دولت کبک نشان بدهند.

این معترضان، که بیشترشان هم ماسک نداشتند، تابلوهایی حمل کردند و تی‌شرت‌هایی پوشیدند که نمایانگر انگیزه‌ها و ایدئولوژی‌های مختلف در مخالفت با پوشش صورت بود.

برخی از معترضین تقاضای آزادی داشتند، بعضی‌ها منتقد دولت، نخست‌وزیر فرانسوا لگو یا دکتر هوریشیو آرودا رییس بهداشت عمومی بودند و بقیه هم فرضیه‌های فراوانی را درباره کووید-19 و سیاست‌های آمریکا مطرح کردند.

ناتالی وارن که از سن-ژان-سور-ریشلیو برای این راهپیمایی سفر کرده بود، گفت: «به نظرم غیرمنطقی است. فرض کنید وارد رستورانی بشویم. با ماسک وارد می‌شویم چون کووید آنجاست؟ بعد می‌نشینیم و می‌توانیم ماسک را برداریم چون کووید رفته؟»

وارن گفت: «ما آزادی‌مان را می‌خواهیم. می‌خواهیم حق داشته باشیم به واکسن بله بگوییم. می‌خواهیم حق تصمیم گرفتن داشته باشیم. زندگی و بدن خودمان است و به خودمان مربوط است.»

معترضی دیگر به نام آیرین سارمینتو گفت: «من راضی نیستم که بچه‌ها با ماسک به مدرسه بروند و فاصله‌گذاری فیزیکی بکنند. با عقل جور در نمی‌آید. بچه‌ها گناهی ندارند. دارد از جمعیت سوء‌استفاده می‌شود».

معترضان شعار “لیبرته” (آزادی) می‌دادند و حرکت می‌کردند. پلیس مونترال این رخداد را از روی موتورسیکلت و دوچرخه تماشا کرد.

در اعتراض‌های ضد ماسک قبلی استان، معترضان می‌گفتند قوانین ماسک اجباری منصفانه نیستند و تهدید کووید-19 آن قدر که گزارش می‌شود جدی نیست.

در اعتراض‌های شنبه تعدادی از افراد مخصوصا یکدیگر را در آغوش کشیدند و هر دو گونه یکدیگر را بوسیدند. در سخنرانی‌هایی که انجام شد، مردم برای بخش‌هایی که گفته می‌شد قانون ماسک هیچ منشا علمی ندارد و تلاشی برای کنترل جمعیت است، هورا کشیدند.

هرچند در گذشته دولت کبک گفته بود که مردم حق اعتراض دارند، ژنویو گوییبو معاون نخست‌وزیر روز بیست‌و‌هفتم جولای در پاسخ به اعتراض‌های پیش از آن گفته بود اگر مردم «به زیر پا گذاشتن قوانین بهداشت عمومی ادامه بدهند پیامدهایی وجود خواهد داشت».

گوییبو گفته بود: «این هیچ ربطی به گرفتن حق اعتراض یا بیان فردی ندارد. مسلما هر کسی می‌تواند اعتراض کند. اما هیچ کس حق ندارد سلامت فرد دیگری را به خطر بیندازد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا