اخبار جهاناخبار کانادا

سفرهای هوایی بین المللی تا سال 2023 به حالت عادی باز نخواهند گشت!

سفرهای هوایی بین المللی تا سال 2023 به حالت عادی باز نخواهند گشت!

سفرهای هوایی بین المللی تا سال 2023 به حالت عادی باز نخواهند گشت!

White commercial airplane standing on the airport runway at sunset. Passenger airplane taking off. Airplane concept 3D illustration.

براساس تحلیلی که اخیراً توسط انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (IATA) ارائه گشته، احتمال بهبود سفرهای هوایی بنا بر خسارات وارده به واسطه اپیدمی جهانی کووید-19 سریعا امکان پذیر نبوده و تا سال 2023 حالت عادی به خود نخواهد گرفت. این سازمان پیش بینی نموده که بهبود صنعت سفر با انجام پروازهای داخلی شروع گشته، در حالی که تعداد مسافرین حداقل تا سال 2023 به حالت عادی خود باز نخواهد گشت.

در این گزارش پیش بینی شدهه رشد تولید ناخالص داخلی جهانی در سال جاری پیش از بازگشت به سطح آن در سال 2019، حدود 5 درصد در سال 2021 کاهش خواهد یافت. این رقم حدود 4 برابر بزرگتر از بحران مالی جهانی بوده، در حالی که تولید ناخالص داخلی جهانی در بحران سال 2009 حدود 1.3 درصد کاهش داشته. این در حالیست که کاهش پیش بینی شده در حجم مسافرین هوایی، به معیار پرداختی مسافرین صنعت هواپیمایی (RPKs) حدود 50 درصد در سال جاری کاهش یافته و برای برگشت به حالت عادی تولید ناخالص ملی حدود دو سال طول خواهد کشید، که بنا بر آنچه در این گزارش آمده است دلایل مختلفی برای این موضوع وجود داشته که اعتماد مسافر به مسافرت های هوایی یکی از مهمترین عوامل آن به شمار می رود، حتی با وجود تلاش های مداوم دولت در بستن مرزها و سایر اقدامات بهداشتی و ایمنی نیز جلب اعتماد مردم زمان خواهد برد.

همچنین، در پی عقب ماندگی در سه ماهه دوم سال مالیاتی، IATA پیش بینی کرده بازارهای مسافرت داخلی و کوتاه مدت برای بهبود دوره Q3 آغاز خواهد گشت. با این حال، بازار مسافت های طولانی، به مدت بیشتری برای بهبودی نیاز دارند.

انتظار می رود RPK های داخلی امسال حدود 40 درصد کاهش یابند، در حالی که RPK های بین المللی به احتمال بسیار حدود 60 درصد کاهش خواهند یافت. درنتیجه متوسط ​​طول مسافت های سفری در سال جاری به شدت کاهش خواهند یافت، یعنی چیزی حدود 8.5 درصد، پیش و پس از بهبود تدریجی.

البته احتمال تغییر برخی از متغیرها و سطح بلاتکلیفی این اپیدمی و معیارهای پیش بینی شده ریکاوری و پیش بینی فعالیت های اقتصادی و حجم مسافرانی که از حمل و نقل هوایی استفاده می کنند، نیز وجود دارد.

Alexandre de Juniac، مدیر كل و مدیر عامل IATA، طی بیانیه ای مطبوعاتی اظهار داشته، تأثیر این بحران در مسافرت های با مسافت طولانی بسیار شدیدتر و طولانی تر از آنچه در بازارهای داخلی انتظار می رود، خواهد بود.

وی همچنین افزود این امر اهمیت استانداردهای ایمنی زیستی در سطح جهانی را با توافق و اجرای جهانی برای فرایندهای مسافرتی افزایش داده.

به گفته وی اقدامات قرنطینه پس از ورود به کشورهای مختلف موجب افزایش بی اعتمادی مسافرین نسبت به سفرهای هوایی گشته است. در بررسی جدید IATA، شصت و نه درصد مسافرین چنانچه مجبور باشند 14 روز پس از رسیدن به مقصد در قرنطینه بمانند، از مسافرت صرف نظر خواهند کرد.

در نتیجه این صنعت به یک راه حل برای سفر ایمن نیاز داشته که هر دو چالش اطمینان به مسافر برای سفری آسوده خاطر و اطمینان به دولت از عدم ورود ویروس به کشور، را برطرف نماید. که IATA در این باره پیشنهاد داده این صنعت از پروتکل های موقت غیر قرنطینه ای به همراه “گذرنامه ایمن” یا “آزمایش سریع کرونا ویروس” تا زمان تولید واکسن استفاده نماید.

این سازمان معتقد است یک رویکرد جهانی “مبتنی بر ریسک” برای بازیابی و بازگشایی صنعت سفر هوایی لازم بوده، که اقدامات موجود در این روش شامل جلوگیری از مسافرت افراد دارای علائم کرونا ویروس از طریق بررسی درجه حرارت بدن و سایر روش ها، و استفاده دولت از “سیستم های قوی ردیابی و بررسی های بهداشتی”، می باشد.

به طور کلی، داده های IATA نشان می دهد که بارهای چالش برانگیز صنعت مسافرتی با عوامل بسیاری در صنعت و همچنین سطوح دولتی جهانی همراه بوده که به احتمال بسیار فراتر از این دوره بحرانی گسترش خواهند یافت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا