تلاش ۱۶ نماینده برای ممنوعیت تنفروشی در آلمان
تلاش ۱۶ نماینده برای ممنوعیت تنفروشی در آلمان
تلاش ۱۶ نماینده برای ممنوعیت تنفروشی در آلمان
دویچه وله :دولت آلمان با شیوع کرونا تنفروشی در این کشور را ممنوع کرد. مراکز عرضه این خدمات جنسی فعلا تعطیلاند. اکنون برخی نمایندگان مجلس آلمان معتقدند، بهتر است این مکانها برای همیشه تعطیل شوند.
باتوجه به تعطیلی موقت مراکز عرضه خدمات جنسی در آلمان به دلیل شیوع کرونا در این کشور، گروهی از نمایندگان بوندستاگ (پارلمان آلمان) خواستار ممنوعیت تنفروشی (روسپیگری) و ارائه برنامههایی حمایتی برای کمک به کارگران جنسی در راه تغییر شغل شدهاند.
این دسته از نمایندگان در نامهای به رؤسای دولتهای ایالتی، نوشتهاند ممنوعیت تنفروشی وضع شده در دوران بحران کرونا، نباید لغو شود. این نمایندگان میگویند، درصورت لغو ممنوعیت کنونی، بیم آن میرود که کانونهای جدید انتشار بیماری ایجاد شوند.
فاصلهگذاری اجتماعی در رابطه ممکن نیست
در این نامه که ۱۶ تن از نمایندگان آن را امضا کردهاند، آمده است: «بدیهی است که تنفروشی میتواند نقش یک پخشکننده فوقالعاده سریع اپیدمیولوژیک را داشته باشد. روابط جنسی معمولا با فاصلهگذاری اجتماعی همخوان نیستند.»
امضاکنندگان همچنین یادآوری کردهاند که در ردیابی زنجیره انتقال کرونا، افراد اغلب ارتباط با کارگران جنسی را پنهان میکنند
از جمله امضاکنندگان درخواست عدم لغو ممنوعیت تنفروشی، میتوان به یک پزشک و اپیدمولوژیست و یک فعال سندیکایی که هر دو از حزب سوسیال دموکرات هستند و هرمان گروهه، وزیر پیشین بهداشت آلمان از حزب سوسیال مسیحی اشاره کرد.
افزون بر این، نمایندگان امضاکننده نامه میخواهند تنفروشی را بهطور کامل ممنوع کنند زیرا این کار فعالیتی غیرانسانی، مخرب و ضدزن است و کارگران جنسی در بیشتر موارد مجبور به انجام آن میشوند. در این نامه آمده است، “این زنان تسلیم دلالان هستند. نه با بازگشایی این مراکز، بلکه با فراهم آوردن امکان گذراندن دورههای آموزشی یا فعالیت در شغلی که بتوانند با آن امرار معاش کنند، میتوان به آنها کمک کرد.”
این گروه از مخالفان بازگشایی مراکز عرضه خدمات جنسی، به رؤسای دولتهای ایالتی آلمان توصیه میکنند که با برنامههای حمایتی، همانند تجربه سوئد در اینباره، به این زنان برای خروج از این فعالیت کمک کنند.
روسپیگری در سوئد به عنوان شکلی از خشونت علیه زنان ممنوع است.
بریمایر، یکی از زنان امضاکننده نامه تأکید میکند: «این زنان به کلاس زبان، محلی برای زندگی، بیمه درمانی، کار و درمان ضربههای روانیشان احتیاج دارند.»
در آلمان در حال حاضر ۳۳ هزارکارگر جنسی وجود دارد که فعالیت آنها رسما به ثبت رسیده است. گفته میشود که شمار این افراد در مجموع تا ۴۰۰ هزار تن میرسد. بسیاری از افراد، از کشورهای اروپای شرقی به آلمان آمدهاند