متخصصین می گویند: کانادا وظیفهای در قبال تامین داروی آمریکا ندارد!
متخصصین می گویند: کانادا وظیفهای در قبال تامین داروی آمریکا ندارد!
متخصصین می گویند: کانادا وظیفهای در قبال تامین داروی آمریکا ندارد!
«آندره پیکارد»، میگوید: دلیل ندارد که کانادا از طرح واردات داروهای ارزان از مرزهای شمالی کانادا به آمریکا حمایت کند.
«پیکارد» گزارشگر و ستون نویس نشریه گلوبال اند میل میافزاید: این به معنی همان است که ترامپ گفت: ما میخواهیم دیواری بسازیم و مکزیک باید هزینهاش را بپردازد.
وی تصریح میکند: این دقیقا همان است منتهی در کانادا ما باید با داروی ارزان این هزینه را بپردازیم.
منتقدان این طرح آمریکا معتقدند بزودی آمریکا رسما و قانونا برای تهیه داروی ارزان به تمام داروخانههای کانادا هجوم میآورد.
«کیم هنسون»، مدیر اجرایی امور دیابتیهای کانادا نیز گفت: این موضوع قطعا برای کانادا خطرناک است.
قیمت دارو در آمریکا در حال حاضر در بالاترین حد خود قرار دارد و دولت ترامپ برای پاسخگویی به مردم و جلوگیری از عصبانیت رای دهندگان به تازگی اعلام کرده که سیستمی را ایجاد میکند تا آمریکاییها بتوانند بطور قانونی داروهای تجویزیشان را به قیمت ارزان از کانادا خریداری کنند.
اگر این طرح تصویب شود و تصمیمات دولتهای قبلی را نقض کند، ممنوعیت دیرینه واردات دارو به آمریکا لغو میشود. البته تاکنون قانونگذاران واشنگتن هیچ زمانی را برای تصویب این قانون اعلام نکردهاند با این وجود این خبر با واکنش سریع Ginette Petitpas Taylor، وزیر بهداشت دولت فدرال کانادا رو برو شد.
وی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ما برای درک بهتر پیامدهای این قانون در کنار متخصصان کانادایی هستیم و باید مطمئن باشیم که تامین داروهای آمریکا با هزینههای آن هیچ تبعاتی برای کاناداییها نداشته باشد.
در همین رابطه بیش از 10 سازمان و نهاد برای جلوگیری از اقدام آتی آمریکا طی نامهای از دولت فدرال خواستار ممانعت از این اقدام شدند.
انجمن بیماران دیابت یکی از این نهادهاست که به گفته « هنسون » درصدد متقاعد کردن اتاواست تا مانع از این اقدام شود.
وی تصریح کرد: برای ما روشن است که کانادا قادر به تامین این حجم دارو نیست و مسلما با مشکل مواجه میشویم.
متخصصان معتقدند واردات داروی ارزان از کانادا ، مشکل آمریکا را حل نکرد و مشکلی بر مشکلات مردم کانادا میافزاید ، بنابراین آمریکا باید برای رهایی از شرایط موجود به اصلاح ساختار خودش بپردازد.
گفتنی است که قیمت دارو در آمریکا در سالهای اخیر دو برار افزایش داشته است. بر اساس گزارش منتشر شده در سال 2012 میزان نیاز یک بیمار به انسولین در طی یک دوره یکساله 2864 دلار بود و این در حالی است که همین رقم در سال 2016 به بیش از 5700 دلار رسیده است.