اخبار کانادا

وعده انتخاباتی حزب مردم کانادا ؛محدود شدن شمار مهاجران و انجام «آزمون» همخوانی متقاضیان مهاجرت با ارزش های کانادایی

وعده انتخاباتی حزب مردم کانادا ؛محدود شدن شمار مهاجران و انجام «آزمون» همخوانی متقاضیان مهاجرت با ارزش های کانادایی

وعده انتخاباتی حزب مردم کانادا ؛محدود شدن شمار مهاجران و انجام «آزمون» همخوانی متقاضیان مهاجرت با ارزش های کانادایی

ماکسیم برنیه رهبر حزب مردم کانادا گفت اگر دولت وی روی کار بیاید تعداد مهاجران قبول شده به کانادا را به 100 هزار نفر تا 150 هزار نفر در سال می رساند .آخرین بار کانادا در سال 1986 این شمار مهاجر پذیرفته بود.

جالب است که این رقم بسیار پایین‌تر از رقم 250 هزار نفر در سالی است که برنیه در هنگام کاندیداتوری رهبری حزب محافظه‌کار کانادا حدود دو سال پیش اعلام کرده بود!!

این نماینده پارلمان در سخنرانی خود که چهارشنبه شب در میسیسواگا انتاریو برگزار شد گفت با سیاست «چندفرهنگی‌گرایی افراطی» مخالفت است و لیبرال‌ها را محکوم به «قرار دادن کانادا در مسیر نابودی» از طریق «بینش جهانی‌سازی» نخست‌وزیر جاستین ترودو کرد.

او گفت: «حمایت از مهاجرت موجب افزایش تنش‌های اجتماعی خواهد شد. ما باید از سرعت‌ پذیرش مهاجر بکاهیم.»

او گفت حزبش مهاجران اقتصادی را در اولویت قرار می‌دهد، تعداد کمتری از مهاجران را قبول خواهد کرد، تعداد افرادی که تحت برنامه بازمتحد کردن خانواده‌ها قبول می‌شوند را به شدت محدود می‌کند و امکان اسپانسر کردن والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها را از بین می‌برد.

بیانیه‌های تندتر برنیه از جمله قول او برای از بین بردن لایحه چندفرهنگ‌گرایی، بیرون کشیدن از معاده مهاجرت جهانی سازمان ملل و تعهد او برای رد کردن مهاجرانی که در ارزش‌های کانادایی سهیم نیستند باعث تشویق حضار شد.

لیبرال‌ها می‌خواهند تعداد مهاجرانی را تا سال 2020 به 340 هزار نفر برسانند. اندرو شی‌یر رهبر محافظه‌کاران نگفته در صورت پیروزی در انتخابات اکتبر چند هزار مهاجر را قبول خواهد کرد و اشاره کرده که تاکید روی رقم درست نیست.

برنیه گفت همچنین می‌خواهد تمام افرادی که می‌خواهند به کانادا مهاجرت کنند را مجبور به انجام یک مصاحبه فردی با مسئولان مهاجرتی کند تا آن‌ها به سوال‌هایی پاسخ بدهند و تعیین بشود که ارزش‌ها و ایده‌های‌شان با «هنجارهای اجتماعی» کانادا همخوانی دارد یا خیر.

این سیاست به شدت شبیه به «تست ارزش‌های کانادایی» است که کلی لیچ طی تلاش شکست‌خورده‌اش برای کسب رهبری محافظه‌کاران پیشنهاد داده بود. آن پیشنهاد باعث شده بود برنیه بگوید این سیاستمدار «نسخه کارائوکی دونالد ترامپ» است.

برنیه در سخنرانی جدید خود همچنین خواستار عمل اجرایی برای جلوگیری از ورود مهاجرانی شد که از طریق نقاط مرزی غیررسمی وارد کشور می‌شوند. او گفت کل مرز کانادا و آمریکا باید نقطه رسمی ورود اعلام بشود . این کار به مسئولان مرزی اجازه می‌دهد تمام افرادی که سعی دارند با پای پیاده از آمریکا وارد کشور بشوند را دیپورت کنند.

ژان-پیر فورتن رییس ملی اتحادیه گمرک‌ها و مهاجرت کانادا که نماینده گمرک‌ها و دفاتر مهاجرتی مرزی است گفت تبدیل کردن کل مرز 8891 کیلومتر دو کشور به یک نقطه رسمی ورود باعث اعمال «فشاری عظیم» به ماموران سازمان خدمات مرزی کانادا خواهد شد.

او گفت: «در حال حاضر افسران کافی در تمام نقاط ورودی وجود ندارد.»

برنیه همچنین مستقیما به دلایل اقتصادی مطرح شده برای حفظ یا افزایش تعداد مهاجران حمله کرد و گفت مهاجرت به سن جمعیت کانادا ارتباطی ندارد چون مهاجران جدید تا به حال نشان نداده‌اند که اثر چشمگیری روی جامعه‌های آماری کشور که در حال مسن‌ شدن است، داشته باشند.

پدرو آنتونس اقتصاددان ارشد هیات کنفرانس کانادا گفت با وجود اینکه معکوس کردن روند مسن شدن جامعه سخت است، ورود مهاجران جدید باعث می‌شود نیروی کاری کانادا بیشتر افت نکند.

کریم ال-آسال محقق سایت canadavisa.com که پلتفرمی برای خدمات قانونی مهاجرتی است می‌گوید هر کسی که فکر می‌کند مهاجرت هیچ ارتباطی با افزایش رشد اقتصادی ندارد باید نگاهی نزدیک‌تر به آتلانتیک کانادا بیندازد چون این منطقه رشد پایین با درجات پایین مهاجرت دارد.

او گفت شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد مهاجران ورودی به کانادا درون جامعه یکپارچه‌سازی می‌شوند و نسبت به کانادایی بودن افتخار می‌کنند.

برنیه همچنین بخشی از سخنرانی خود را صرف انتقاد از چیزی کرد که به گفته او یک تابوی سیاسی حول محور موضوع مهاجرت است. او گفت رسانه‌ها به دروغ او را متهم به نژادپرستی کرده‌اند.

او گفت: «به محض اینکه شما نگرانی خود نسبت به میزان بالای مهاجرت را مطرح کنید، یک نفر شما را متهم به داشتن دیدگاه‌های ضدمهاجرتی یا نژادپرست و بیگانه‌هراس بودن خواهد کرد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا