93 درصد از بریتیش کلمبیاییها خواستار حذف تغییرات فصلی ساعت هستند
93 درصد از بریتیش کلمبیاییها خواستار حذف تغییرات فصلی ساعت هستند
93 درصد از بریتیش کلمبیاییها خواستار حذف تغییرات فصلی ساعت هستند
نخستوزیر بریتیش کلمبیا جان هورگان گفته «همین حالا زمانش رسیده» که این استان تصمیم خود را برای تغییر ساعت زمستانی بگیرد.
دوشنبه هورگان به گلوبال نیوز گفت که 93 درصد از بریتیش کلمبیاییهایی که در مشاورههای عمومی دولت شرکت کردند حامی کنار گذاشتن تغییرات فصلی ساعت و استفاده از سیستم DST هستند.
هورگان گفت: «باور دارم این چیزی است که بریتیش کلمبیاییها میخواهند اتفاق افتادنش را ببینند و مدتها پیش هم باید عملی میشد. گروههایی هستند که مدتهای بسیار زیادی حامی این تغییر بودهاند و همین حالا زمانش رسیده است. حمایت بسیار شدید چیزی است که در مورد مسایل بسیار زیادی آن را مشاهده نمیکنیم. به نظرم اگر در این مورد به حرف عموم مردم گوش نکنم اشتباه کردهام.»
بیش از 223 هزار نفر یک نظرسنجی آنلاین را پر کردند که با هدف فهمیدن تفکرات بریتیش کلمبیاییها درباره تغییرات زمانی فصلی تهیه شده بود. نتایج کامل نظرسنجی توسط دولت استانی منتشر میشود.
هورگان همچنین قرار است اواخر این ماه با سندی سیلور نخستوزیر یوکون صحبت کند تا درباره حرکت این منطقه به سمت DST هم بحث بشود.
یکی از مسایلی که بریتیش کلمبیا با آن مواجه است این بوده که حتی اگر کالیفرنیا، اورگان و واشنگتن هم این تغییر را اعمال نکنند باید این کار را انجام بدهد یا خیر. هورگان دوشنبه با جی اینسلی فرماندار واشینگتن صحبت کرد و به او درباره بازخوردهای مطرح شده در بریتیش کلمبیا اطلاع داد.
هورگان گفت نتایج نظرسنجی عمومی درباره اینکه آیا بریتیش کلمبیا باید منتظر ایالات متحده بماند یا نه برابر بود. هیچ تاریخی برای نظرسنجی کنگره تعیین نشده است. واشینگتن، اورگان و کالیفرنیا همگی استفاده از DST در درجه ایالتی را تصویب کردهاند.
دولت بریتیش کلمبیا حدود سه یا چهار هفته صبر میکند تا ببیند حرکتی در کنگره انجام میشود یا نه و در ادامه تصمیم نهایی خود را برای بریتیش کلمبیا میگیرد. قرار است سوم نوامبر ساعتها عقب کشیده شوند.
تحقیقات قابل توجهی وجود دارد که نشان میدهد تغییرات ساعت نیمهسالانه میتوانند چه اثرات سلامتی بدی داشته باشند. یک تحقیق که در سال 1996 در ژورنال پزشکی نیوانگلند منتشر شد نشان داد که در سالهای 1991 و 1992 در دوشنبه بعد از جلو کشیدن ساعت در بهار تعداد تصادفهای رانندگی هشت درصد افزایش داشته است و بعد از اینکه در پاییز ساعت عقب کشیده شد تعداد تصادفها به همان اندازه کمتر شد.
مطالعهای در سال 2008 که توسط محققان انستیتو کارولینسکا در استکهلم انجام شد نشان داد که در هفته بعد از تغییرات ساعتی هم در بهار و هم در پاییز ریسک حمله قلبی پنج درصد افزایش داشته است.
اما در عین حال محققان آلمانی که به 25 هزار مورد حمله قلبی در آلمان بین سالهای 1995 و 2010 نگاه کردند به این نتیجه رسیدند که هیچ تغییر چشمگیری در حملات قلبی در میان عموم مردم صورت نگرفته است. این محققان فقط شاهد افزایش ریسک حملات قلبی در میان زیرگروههای خاص بودند که از جمله آنها میتوان به مردانی اشاره کرد که قبلا حمله قلبی را تجربه کرده بودند.