اخبار کانادا

2.4 میلیون شغل بخاطر ورشکستگی خرده بیزینس ها کانادا در معرض خطر است

2.4 میلیون شغل بخاطر ورشکستگی خرده بیزینس ها کانادا در معرض خطر است

2.4 میلیون شغل بخاطر ورشکستگی خرده بیزینس ها کانادا در معرض خطر است

نهاد تجارت مستقل کانادا اعلام کرد یک نفر از هر شش نفر یا حدود 181 هزار نفر که خرده مشاغل را در کانادا اداره می‌کنند به طور جدی به فکر تعطیل کردن بیزینس خود هستند.

دن کلی ، رئیس و مدیر عامل CFIB ، در مصاحبه‌ای گفت بدون ایجاد محرک مناسب از سوی دولت فدرال، تصویر شغل‌ها می‌تواند بدتر از این هم بشود. وی گفت: «اگر اینجا مراقب نباشیم، گرفتار بحران شغلی می‌شویم».

آخرین آماری که براساس نظرسنجی از اعضای این فدراسیون در ماه ژانویه انجام شد نشان داد 58 هزار شغل در سال 2020 غیرفعال شدند.

بر اساس پیش بینی به روز شده سازمان، بیش از 2.4 میلیون نفر ممکن است بیکار شوند که به معنی 20 درصد از مشاغل بخش خصوصی است.

سیمون گودرو ، مدیر ارشد تحقیقات ملی CFIB ، گفت افزایش هشدار دهنده‌ای در شمار مشاغل در معرض خطر تعطیلی وجود دارد.

وی در بیانیه‌ای گفت: «ما در مسیر درستی قرار نداریم و هر هفته كه بدون پیشرفت در بخش تجاری سپری شود، صاحبان بیشتری را وامی دارد تا تصمیم نهایی را بگیرند. هرچه کسب‌وکارهای بیشتری از بین بروند، شغل‌های بیشتری را از دست خواهیم داد و بهبود اقتصاد دشوارتر می‌شود».

به گفته این سازمان، در مجموع از هر پنج شغل ، یكی از آنها در معرض تعطیلی دائمی تا پایان پاندمی هستند.

این نشان دهنده افزایش آمار نسبت به آماری است که مطالعات ماه جولای نشان داده بود و برمبنای آن از هر هفت شغل یکی و به معنی 158 هزار شغل در معرض خطر ارزیابی شده بود.

این تحقیقات جدید و تلخ پس از پشت سر گذاشتن یک سال سخت برای مشاغل کانادایی انجام شد.

لورا جونز ، معاون اجرایی CFIB ، در بیانیه‌ای گفت: «آغاز سال 2021 بیشتر شبیه فصل پنجم سال 2020 است تا شبیه یک سال جدید».

به گفته این سازمان تنها 47 درصد مشاغل در حال حاضر به طور کامل فعالیت می‌کنند که در مقایسه با آمار 62 درصد در پایان ماه نوامبر، نشان دهنده كاهش است.

اما این آمار در استان‌هایی که با محدودیت‌های جدید مواجه شده‌اند، حتی بیشتر هم می‌شود. به عنوان مثال در انتاریو تنها 37 درصد مشاغل کاملاً باز هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا