پژوهش جدید: شواهد نشان میدهد کودکان نیز ممکن است ناقل ویروس کرونا باشند
پژوهش جدید: شواهد نشان میدهد کودکان نیز ممکن است ناقل ویروس کرونا باشند
پژوهش جدید: شواهد نشان میدهد کودکان نیز ممکن است ناقل ویروس کرونا باشند
از جمله مهمترین پرسشهای بیپاسخ در مورد بیماری کووید-۱۹ این پرسش است: نقش کودکان در ادامه روند همهگیری جهانی کرونا چیست؟
پاسخ به این پرسش برای تصمیمگیری در بازگشایی مدارس و زمان آن بسیار مهم است؛ اقدامی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، از ایالتها خواسته است تا پیش از شروع تابستان آن را مد نظر قرار دهند.
بنا به گزارش نیویورک تایمز، دو مطالعه جدید شواهد قانعکنندهای را مبنی بر این که کودکان میتوانند ناقل ویروس کرونا باشند، ارائه میدهند. با وجود این که هیچ یک از این دو مطالعه رسماً تایید نشدهاند، ولی کارشناسان همهگیرشناسی که خود در این پژوهش مشارکت نداشتهاند، می گویند این موضوع اثبات شده است؛ ولی شواهد کافی در دست نیست که بتوان بر مبنای آن در مورد بستهشدن مدارس تصمیمگیری کرد.
بنا بر یک مطالعه دیگر که نتایج آن در مجله علمی «ساینس» منتشر شده، یک تیم پژوهشگر دادههای دو شهر در چین – شهر ووهان، که ویروس کرونا از آنجا منتشر شد، و شانگهای – را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که کودکان یک سوم کمتر از بزرگسالان مستعد به ابتلا به کووید-۱۹ هستند. پژوهشگران بر اساس این داده پیشبینی میکنند که تعطیلی مدارس به تنهایی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کافی نیست، ولی میتواند حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد از سرعت همهگیری بکاهد.
گفتنی است آمارهای رسمی کشورهایی مانند چین، روسیه، و ایران قابل راستیآزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود. برآورد میشود که آمار واقعی بسیار بیشتر از ارقام اعلام شده باشد و مقامات این کشورها شمار واقعی مبتلایان و جانباختگان را پنهان کرده باشن
منبع: صدای امریکا