اخبار کانادا

پلیس مرگ ۳۱ ساکن خانه سالمندان را در غرب جزیره مونترال پیگیری می‌کند! / بازتاب جهانی این فاجعه!

پلیس مرگ ۳۱ ساکن خانه سالمندان را در غرب جزیره مونترال پیگیری می‌کند! / بازتاب جهانی این فاجعه!

پلیس مرگ ۳۱ ساکن خانه سالمندان را در غرب جزیره مونترال پیگیری می‌کند! / بازتاب جهانی این فاجعه!

پلیس مرگ ۳۱ نفر از ساکنان سالخورده یکی از خانه‌های سالمندان را در غرب جزیره مونترال در میان همه گیری کووید-۱۹ از طرف خانواده آنان و بهداشت عمومی پیگیری می‌کند، این مجموعه اتفاقات همگی در خانه سالمندان که متعلق به شرکت ساخت و ساز Katasa Groupe Developers رخ داده است.

فرانسوا لوگو، نخست وزیر کبک، روز شنبه در نشست خبری روزانه خود با اشاره به اخبار تکان دهنده در این رابطه سهل انگاری خانه سالمندان Maison Herron در منطقه دوروال واقع در غرب جزیره مونترال را موجب بروز این اتفاق خواند.

لوگو افزود: دولت ساعت ۸ جمعه شب از مرگ این ۳۱ نفر در این خانه سالمندان که حداقل ۵ نفر از آنها در اثر کووید-۱۹ جان سپرده‌اند مطلع شده است. (لازم به توضیح است که در خصوص علت مرگ دیگر افراد تا کنون هیچ توضیح مستندی ارائه نشده است)
او تصریح کرد: یک بیمار ۲۶ مارس از محل اقامتش به بیمارستان Jewish General اعزام شده بود و پس از مدتی دراثر کرونا جان سپرد. ۲۹ مارس نیز ماموران سلامت برای بازدید به محل اقامت او رفتند ولی کارکنان مانع از ورودشان شدند.

نخست وزیر کبک ادامه داد: من فکر می‌کنم در این مراکز سهل انگاری زیادی رخ داده است.
در همین رابطه پلیس و بهداشت عمومی کبک تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده اند.

لوگو که از شنیدن این اخبار به شدت ناراحت شده است، خواستار رسیدگی فوری به وضعیت ۴۰ مرکز مراقبت و نگهداری از سالمندان در استان شد.

وی با انتقاد از نحوه برخورد با سالمندان در کبک اظهار داشت: اطلاعات بدست آمده از صاحب خانه سالمندان Herron نشان می‌دهد که این مراکز با مشکلات جدی در نگهداری سالمندان مواجه بوده‌اند.

Lynne McVey، مدیرعامل مرکز بهداشت منطقه غرب مونترال (CIUSSS) در یک جلسه خبری گفت که مراکز نگهداری از سالمندان هیچ وقت از آنها کمک نخواسته است.

وی افزود: ما از Maison Herron بازدید داشتیم و می‌دانستیم که کارکنان آن مشکل (شرایط غیر عادی) دارند ولی متاسفانه مالکان آن با ما همکاری اندکی داشتند.

این مقام مسئول بیان کرد: فقط ۲۸ مارس یک هیات بهداشت و درمان موفق به ورود به این مرکز نگهداری خصوصی شدند. در این بازدید ماموران بهداشتی با لباس محافظ از محل تغذیه و خواب سالمندان بازدید کردند.

وی این بازدید را تنها بازدید پس از دریافت گزارش ۳۱ مورد مرگ در این مرکز نگهداری در هشتم آوریل خواند و گفت: بنابراین ما در حال بررسی علل و شرایط پیرامون این مرگ‌ها هستیم.

McVey از خانواده‌هایی که کسی از اقوامشان در این مرکز تحت نگهداری بوده و احیانا با مشکل روبرو شده خواست تا همه روزه (هفت روز در هفته) از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب با شماره تلفن 5146302123 تماس گرفته و گزارش دهند.

خانواده‌ها چه می‌گویند؟
Leane Conti که مادرش در Herron ساکن بود گفت که این مرکز قبل از شیوع کووید-۱۹ هم با بیماران بدرفتاری می‌کردند.

وی افزود: قرار بود از مادر من در این مرکز ۲۴ ساعته مراقبت شود. زمانیکه او را به آنجا بردیم وقتی برای اولین بار حمامش کردند گفتند خیلی مشکل بوده و از آن زمان تاحالا دیگر حمامش نکردند!

او با اشاره به نبود پرسنل کافی در این مرکز تصریح کرد: آنها نیروی کافی نداشتند و اگر کسی بیمار می‌شد باید کسی را پیدا می‌کردید که جایگزین آن شود. ویزیت پزشک هم فقط هفته‌ای یکبار بود و با سهل انگاری بود.

Conti ادامه گفت که ۲۰ مارس با او تماش گرفته شده و گفته‌اند که مادرت تب دارد و بیشتر اوقات در تختخواب است بنابراین او مادرش را برای آزمایش به بیمارستان Lakeshore برده و متوجه می‌شود که به کرونا مبتلا شده است. با این وجود دوباره او را ۲۲ مارس به Herron برمی‌گردانند.

وی مدت‌هاست که می‌خواهد مادرش را از اینجا بیرون بیاورد ولی این کار برایش خیلی سخت است و به تنهایی نمی‌تواند.

گلادیس مادر ۹۱ ساله Marilyn Jarka نیز در Herron ساکن است و آلزایمر دارد. او حدود ۱۰ روز است از مادرش خبر ندارد و تماسی از مراقبین مادرش نداشته است. خانواده او نگران هستند و می ترسند خبری از درگذشت مادرشان دریافت کنند.

مسئولین خانه سالمندان پاسخگو نیستند
Katasa در سال ۲۰۱۵ Maison Herron را ایجاد کرده و مالک چندین خانه سالمندان در استان کبک است.

سی‌تی‌وی نیوز سعی کرد در این رابطه با آنها گفتگو کند اما موفق به این امر نشده است.

Paul Brunet، رئیس هیات مدیره Conseil pour la protection des malades با ابراز ناراحتی از انتشار این اخبار گفت که دو گزارش تاکنون در رابطه با وضعیت Herron بدست آمده که غیرقابل باور است که هنوز از این اتفاقات می‌افتد.
او ابا اشاره به وجود یک گزارش در سال ۲۰۱۷ و یک گزارش در سال ۲۰۱۹ وجود دارد که هر دو باید توسط دولت بررسی شود افزود: باید با آنها جدی برخورد شود.

بازتاب جهانی
اکنون دولت کبک در مقابل افکار عمومی جهانی به دلیل سهل انگاری در بازرسی و نظارت قرار دارد، بسیار از رسانه‌های معروف دنیا این واقعه را پوشش کامل قرار داده‌اند و عده‌ای از منتقدین نیز بر این باورند که دولت کبک نباید تمامی تقصیر را به گردن مدیریت آن خانه سالمندان بیندازد بلکه خود دولت نیز متهم به سهل انگاری در نظارت بر عملکرد این مجموعه قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا