اخبار کانادا

ویروس کرونا: کشف یک داروی گیاهی در مونترال

ویروس کرونا: کشف یک داروی گیاهی در مونترال

ویروس کرونا: کشف یک داروی گیاهی در مونترال
داروی گیاهی جدیدی که شاید بتواند کروناویروس را درمان کند: شاید موسسه تحقیقات بالینی مونترال IRCM داروی درمان بیماری مسری ویروس کرونا را کشف کرده باشد. رادیو کانادا با دکتر میشل کرتیئن که سرپرستی گروه تحقیق کاشف این دارو را بر عهده دارد، مصاحبه کرده است.

در حال حاضر یکی از معدود زمینه‌هایی که روابط کانادا و چین دچار تنش و مشکل نیست، تحقیقات پزشکی است.

دکتر میشل کرتئین و گروه تحقیقات تحت هدایت وی فکر می‌کنند شاید یک ماده گیاهی بتواند در برابر ویروس کرونا تاثیری پیشگیرانه و حتی شفابخش داشته باشد. این ماده از یک گیاه گرفته می‌شود! می‌توانیم آن را به راحتی کشت کنیم! این ماده در پیاز و سیر وجود دارد…

دکتر میشل کرتیئن تاکید کرد مقامات چین به این نتیجه رسیده‌اند که کوئرستین باید بر روی بیماران آلوده به ویروس کرونا آزمایش شود. وی افزود حتی اگر نتیجه هم مطلوب نباشد، با توجه به اپیدمی گسترده و خطرناکی که با آن روبرو هستیم، امتحان کردن این دارو به زحمتش می‌ارزد ضمن این که ما معتقدیم که احتمال مفید و موثر بودن آن نیز وجود دارد.
دکتر کرتیئن تصریح کرد از این ماده گیاهی پیش از این نیز برای درمان و پیشگیری ابولا و همچنین ویروس زیکا استفاده شده است. در سال 2014 از آزمایش این ماده در آزمایشگاه ملی میکروب‌شناسی وینیپگ نتیجه بسیار خوبی حاصل شد. فقط این ماده در تغییر ساختار ویروس ابولا موثر واقع شد.

در این شرایط، روند آزمایشات بالینی احتمالا به زودی در چین آغاز خواهد شد چرا که قرص‌های آن توسط اداره دارو و غذای آمریکا تهیه شده است. یک شرکت داروسازی کوچک سوئیسی نیز برای تهیه کوئرستین با دز بالا تحقیقات خوبی انجام داده و آماده است این دارو را در اختیار چین قرار دهد.

به گفته دکتر کرتیئن به محض این که قرص‌ها در اختیار چین قرار گرفت، آزمایشات بالینی روی یک‌هزار بیمار در شهر ووهان که منشاء ظهور و کانون شیوع ویروس کرونا محسوب می‌شود، انجام خواهد شد. قرار است به زودی این دارو از سوئیس به چین ارسال شود.

دکتر کرتیئن افزود: «قرار است اینجا در آزمایشگاه موسسه تحقیقات بالینی مونترال سالن ارتباط دایمی 24 ساعته با چین ایجاد شود و نتایج تحقیقات و آزمایشاتی که در این‌باره انجام می‌شود، هر روز در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.»

ژو چن، پزشک چینی که قرار است در این زمینه مسئولیت ارتباط دایم با گروه پژوهشگران کانادایی را بر عهده داشته باشد، یک دوره آموزشی در موسسه تحقیقات بالینی مونترال سپری کرده و از دوستان شخصی دکتر میشل کرتیئن است. این امتیازی است که می‌تواند روند همکاری بین دو گروه تحقیقاتی کانادا و چین را تسهیل نماید. ژو چن همچنین از دانشگاه مونترال دکترای افتخاری دریافت کرده است.

اگر آزمایشات بالینی در این زمینه با نتایج مثبت همراه باشد، خیلی سریع برای تامین نیازهای بیماران در سراسر جهان، میلیاردها قرص تولید خواهد شد.

به گفته دکتر کرتیئن، درمان بیمار مبتلا به کروناویروس با این قرص‌ها که روزانه باید چهار تا از آنها را مصرف کند، تنها 50/1 دلار در روز هزینه خواهد داشت در حالی که آنتی ویروس‌های جدیدی که بیماران مصرف می‌کنند روزانه حدود 1000 دلار برای آنها هزینه دارد.

با این حال دکتر کرتیئن در خصوص کارآیی کوئرستین در درمان کووید-19 جانب احتیاط را رعایت می‌کند و اذعان دارد که از اپیدمی کروناویروس که به گفته وی روز به روز وخیم‌تر می‌شود، واقعا نگران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا