وزارت بهداشت کانادا افرادی که حساسیت دارند واکسن کرونای فایزر را نزنند
وزارت بهداشت کانادا افرادی که حساسیت دارند واکسن کرونای فایزر را نزنند
وزارت بهداشت کانادا افرادی که حساسیت دارند واکسن کرونای فایزر را نزنند
وزارت بهداشت کانادا با انتشار مواد تشکیل دهنده واکسن کرونای فایزر از افراد دارای حساسیت به هر مادهای خواسته که قبل از واکسیناسیون با پزشکشان مشورت کنند
وزارت بهداشت کانادا به افرادی که به هر یک از مواد تشکیل دهنده واکسن کرونای فایزر – بیونتک حساستی دارند این واکسن را نزنند.
، این وزارتخانه پس از دریافت اخباری مبنی بر واکنش شدید در دو انگلیسی که آلرژی داشته اند، نسبت به انتشار این اطلاعیه اقدام کرد.
واکنشهای آنافیلاکسی به واکسن کرونای شرکت فایزر – بیوتک در روز هشت دسامبر و اولین روز برنامه واکسن انگلیس – بروز پیدا کرد و افرادی که سابقه واکنشهای آلرژیک شدید داشتند را تحت تأثیر قرار داد.
بنابر این اطلاعیه، هر دو بیماری که نسبت به این واکسن حساست نشان دادهاند بهبود یافتهاند. با این حال، با توجه به واکنشهای جانبی به وجود آمده، وزارت بهداشت کانادا درصدد تحقیقات بیشتر در این رابطه است.
این وزارت خانه افزود: «ممکن است همزمان با شروع واکسیناسیون در کانادا نیز این موارد در افرادی که حساسیت دارند بروز پیدا کند؛ بنابراین بهتر است این افراد فعلا واکسینه نشوند».
بنابر اطلاعیه وزارت بهداشت کانادا، مواد تشکیل دهنده واکسن کرونای فایزر به شرح زیر است:
عنصر دارویی: mRNA
مواد تشکیل دهنده غیر دارویی:
ALC-0315 = ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate
ALC-0159 = 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide
1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine
Cholesterol
دی هیدرات فسفات سدیم دو پایه
فسفات پتاسیم مونوبازیک
کلرید پتاسیم
سدیم کلرید
آب
ساکارز
وزارت بهداشت کانادا علاوه بر آنهایی که به مواد فوق حساسیت دارند، از افرادی که واکنش آلرژیک جدی به واکسن، دارو یا غذای دیگری دارند خواسته قبل از دریافت واکسن با متخصص بهداشت خود مشورت کنند.
این وزارتخانه اظهار داشت که آنها شواهدی مبنی بر بروز واکنشهای آلرژیک را بررسی کرده و لزوم امتناع از واکسن زدن افرادی که حساسیت دارند را ضروری دانسته است.
این سازمان دولتی همچنین تأکید کرد که “هیچ نگرانی عمدهای در زمینه ایمنی” واکسن کرونای فایزر – بیونتک وجود ندارد و مزایای آن بیش از خطرات آن است.
گفتنی است پیش بینی میشود هفته آینده ۳۰۰۰۰ دوز واکسن کووید۱۹ فایزر در سراسر کانادا جهت واکسیناسیون گروههای در اولویت تحویل داده شود. پس از آن، حداکثر ۲۴۹۰۰۰ دوز واکسن تا پایان دسامبر وارد کشور شود.
انتظار میرود کانادا تا پایان ماه مارس بالغ بر چهار میلیون دوز اولیه واکسن کرونای فایزر – و دو میلیون دوز دیگر واکسن مدرنا (که در انتظار تأیید مقررات است) وارد کانادا شود.