اخبار کانادا

مسافران ایرانی با ورود به کانادا باید 14 روز خود را قرنطینه کنند

مسافران ایرانی با ورود به کانادا باید 14 روز خود را قرنطینه کنند

مسافران ایرانی با ورود به کانادا باید 14 روز خود را قرنطینه کنند

مسافرانی که از ایران وارد کانادا می‌شوند باید خودشان را به مدت دو هفته قرنطینه کنند تا از گسترش کروناویروس جلوگیری بشود.

دکتر ترسا تام افسر ارشد سلامت عمومی کانادا گفت تدابیر جدید به این دلیل اعمال می‌شود که موارد جدید پیدا شده در کانادا از ایران مسافرت کرده بودند. او این روند را «بسیار نگران‌کننده» خواند.

تام در یک تله‌کنفرانس که روز دوشنبه با خبرنگاران برگزار شد گفت مسافرانی که وارد کانادا می‌شوند باید به مسئولان فرودگاه بگویند از ایران می‌آیند یا خیر. آن‌هایی که از ایران می‌آیند باید هر گونه علائمی که دارند و ممکن است به ویروس مرتبط باشد را اعلام کنند یا اگر علائمی ندارند به مدت 14 روز خود را قرنطینه کنند.

همین پروتکل برای مسافرانی که از هوبی واقع در چین می‌رسند هم اعمال شده است. این منطقه مرکز گسترش ویروس است.

تام گفت تدابیر جدیدی که مسافران ورودی از ایران را هدف قرار می‌دهد بر پایه ارزیابی ریسکی هستند که با توجه به تعداد به سرعت در حال رشد موارد جدید در ایران تعیین شده‌اند. او گفت نمی‌تواند به سرعت بگوید چند مورد جدید از ایران وارد کانادا شده، اما در حال حاضر برنامه‌ای برای اعمال محدودیت‌ یا ممنوعیت‌های سفر از ایران وجود ندارد.

او گفت: «ویروس‌ها هیچ مرزی نمی‌شناسند و ما باید تدابیر سلامت عمومی خود را متعادل کنیم و این در حالی است که می‌دانیم آن‌ها هرگز کاملا ایده‌آل نیستند. در کنار موثر بودن، این تدابیر ضررهایی هم دارد. من همیشه گفته‌ام که با بالاتر رفتن تعداد کشورها، تدابیر مرزی اثربخشی کمتری دارند و سخت‌تر می‌توان آن‌ها را اجرا کرد. بنابراین سعی در تمرکز کردن بر یک کشور در کنار کشوری دیگر می‌تواند به عنوان یک رویکرد کمتر منطقی و عملی باشد.»

سازمان سلامت عمومی کانادا می‌گوید ریسک کرونا در کانادا هنوز پایین است. در حال حاضر 33مورد در کانادا تایید شده و انتاریو دوشنبه سه مورد جدید گزارش کرد که رقم کل در استان را به 20 رساند. ه12 مورد تایید شده در بریتیش کلمبیا و یک مورد در کبک وجود دارد.

تام گفت مسئولان فدرال دارند با استان‌ها همکاری می‌کنند تا روی تدابیری برای مبارزه با گسترش ویروس کار کنند. این امر می‌تواند شامل کنسل کردن گردهمایی‌های عمومی یا بستن مدارس و محل‌های کار شود. او از کانادایی‌ها خواست کارهایی از جمله مراقبت از کودکان و خرید غذا و دارو برای کنار آمدن با کرونا در خانه را انجام دهند.

سازمان امور جهانی کانادا دوشنبه گفت مردم باید از سفر غیرضروری به شمال ایتالیا خودداری کنند و افرادی که به ژاپن سفر می‌کنند بسیار مواظب باشند. این سازمان همچنین می‌گوید گسترش کرونا دلیل بیشتری است که افراد باید از سفر غیرضروری به ایران پرهیز کنند.

بیل مورنو وزیر اقتصاد قصد دارد یک تماس مشترک با همتایان G7 خود در روز سه‌شنبه داشته باشد تا درباره اثر اقتصادی بالقوه کرونا صحبت کند. کنفرانس بعد از این برگزار می‌شود که سازمان OECD اثر اقتصادی کرونا بر اقتصاد جهانی را «شدید» توصیف کرد و گفت دنیا حالا با «بزرگ‌ترین خطر از زمان بحران اقتصادی جهانی» مواجه شده است.

سازمان OECD در گزارش خود گفت رشد اقتصادی جهانی پیش از شیوع کرونا ضعیف اما در حال به ثبات رسیدن بود. در این گزارش آمده: «محدودیت‌های حرکت افراد، کالاها و خدمات و تدابیر محدودکننده از جمله بسته شدن کارخانه‌ها که باعث تولید کشورها و افزایش شدید تقاضای داخلی در چین شده اثرگذار خواهند بود. اثر روی بقیه دنیا از طریق آسیب به سفر و گردشگری، زنجیره‌های تامین، کالاها و اعتماد پایین‌تر در حال رشد است.»

میو پروتو سخنگوی بیل مورنو گفت اقتصاد کانادا به مقاومت خود ادامه می‌دهد، حتی با وجود اینکه چالش‌های جهانی و داخلی دارد گسترش پیدا می‌کند.

او در ایمیلی گفت: «ما داریم از نزدیک اتفاق‌های اقتصادی در ارتباط با شیوع کرونا و دیگر مسائل از جمله بسته شدن خطوط ریلی و همچنین اثر بر کسب‌و‌کارها، گردشگری و بخش انرژی را بررسی می‌کنیم.»

او اضافه کرد: «با توجه به اینکه موقعیت هنوز بسیار پویاست، هنوز خیلی زود است که بخواهیم بگوییم دقیقا اثرات اقتصادی شیوع این ویروس چه خواهد بود. موقعیت مالی قدرتمند دولت ما به این معنی است که ما تمام ابزارهای ضروری برای پاسخ دادن به موقعیت را خواهیم داشت، حتی اگر بازارهای داخلی و جهانی به تلاطم خود ادامه بدهند.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا