اخبار کانادا

شیوع کلاهبرداری اخیر در بریتیش کلمبیا تحت عنوان Jeremy Renner

شیوع کلاهبرداری اخیر در بریتیش کلمبیا تحت عنوان Jeremy Renner

شیوع کلاهبرداری اخیر در بریتیش کلمبیا تحت عنوان Jeremy Renner
اینترنت بیش از همه با فیلم های بامزه و خنده دارش شناخته شده است، اما در واقع مشهوریت آن در کلاهبرداری نیز زبانزد است. یکی از جدیدترین کلاهبرداری های اخیر مربوط به کلاهبرداری شخصی است که با جا زدن خود به جای Jeremy Renner از سایرین درخواست پول نموده و تاکنون یکی از ساکنین Vernon، در بریتیش کلمبیا را فریب داده است.

Crime Stoppers Central Okanagan در صفحه فیسبوک خود به ساکنین بریتیش کلمبیا در رابطه با این کلاهبرداری هشدار داده و اظهار داشته است که این شخص کلاهبردار با معرفی خود با نام Jeremy Renner از طریق سایت های رسانه اجتماعی با زنان ارتباط برقرار نموده و به آنان قول داده به دیدنشان خواهد رفت، اما به دلایل مختلفی نظیر هزینه بلیط هواپیما، گذرنامه و غیره از آنان درخواست پول می نماید.

گرچه هنوز مشخص نیست که چرا برخی باوجود اینکه میدانند Jeremy Renner، ستاره بزرگ هالیوود است که تاکنون در فیلم های مختلفی از جملهAvengers: Endgame Wind River و Arrival نقش آفرینی نموده، جهت سفر با هواپیما به کمک مالی نیاز دارد، اما همانطور که واضح است کلاهبرداری ها اصولا منطقی نیستند.

Crime Stoppers Central Okanagan چندین نکته در رابطه با نحوه تشخیص کلاهبرداری های عاشقانه ارائه نموده که اولین مورد آن، ابراز علاقه کلاهبردار به شخص پیش از ملاقات حضوری با وی می باشد، که در این باره چنین نوشته است: “از خود بپرسید آیا کسی که هرگز او را ندیده ام، به راستی تنها پس از ارسال چند ایمیل علاقه خود را ابراز خواهد کرد؟”

این سازمان همچنین از مردم خواسته است که از افراد ناشناس پولی دریافت ننموده یا برایشان پولی ارسال نکنند، چرا که دریافت پول از آنان نیز می تواند نوعی پولشویی باشد.

کلاهبرداری های پیشین در سال 2017، توجه Jeremy Renner واقعی را به خود جلب نمود، که پس از آن در صفحه اینستاگرام خود از هواداران خود خواست که فریب چنین کلاهبرداری هایی را نخورده و برای اطلاع از مسابقات و پیشنهادهای وی که به هیچ عنوان نیز شامل درخواست پول نمی باشند، تنها از سایت های رسمی ذیل استفاده نمایند:
#fakessuck #dangerousinternet #whensocialmediagoeswrong #shameonscammers #notohackers #notofakes #TWITTER #instagram.

این سازمان همچنین تأکید داشته چنانچه شخصی مورد کلاهبرداری قرار گرفته، بایستی گزارشی در این باره از طریق شماره تلفن 8501-495-1 یا به صورت آنلاین در وب سایت www.antifraudcentre.ca به CAFC ارسال نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا