اخبار جهان

شش توصیه روان‌شناسان برای مقابله با اضطراب و نگرانی در طول بحران کرونا

شش توصیه روان‌شناسان برای مقابله با اضطراب و نگرانی در طول بحران کرونا

شش توصیه روان‌شناسان برای مقابله با اضطراب و نگرانی در طول بحران کرونا
صدای آمریکا :طبیعی است که در این روزها با همه‌گیری ویروس کرونا و اخبار مربوط به آن که همه‌جا پیچیده، احساس اضطراب و نگرانی کنید.

با تعطیلی کامل برخی از شهرها، انزوای اجتماعی و قرنطینه، دورکاری و همزمان درس دادن به کودکان، و بیکار شدن به خاطر بسته شدن کسب‌وکارها، و از همه مهمتر از دست دادن عزیزان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا و یا ترس از ابتلا به آن، همه می‌توانند نگران‌کننده باشند. ولی روان‌شناسان راه‌هایی را پیشنهاد داده اند که به کار بستن آنها شاید بتواند از تشدید اضطراب، ترس، و نگرانی بکاهد.

۱. از اضطراب و نگرانی خود آگاه باشید و آن را انکار نکنید
درست است که هرچه بیشتر به خودتان بگویید نگران هستید، بیشتر به شما تلقین می شود و این می‌تواند بر شما و اطرافیانتان اثرات منفی‌ داشته باشد. اما در عین حال آگاهی داشتن از این نگرانی و انکار نکردن آن می‌تواند شما را برای رویارویی با آن در آینده آماده کند. درست مثل نگرانی قبل از امتحان:‌ اگر نگران نباشید، درس نمی‌خوانید! پس نگرانی به خودی خود بد نیست.

۲. اطلاعات را کامل و جامع دریافت کنید و تنها به اعداد و آمار تکیه نکنید
همان‌طور که تعداد مبتلایان و تلفات از کرونا را پیگیری می‌کنید، به تعداد افرادی که درمان شده‌اند و به راه‌های پیشگیری نیز توجه نشان دهید.

۳. گاهی از اخبار و ‌شبکه‌های اجتماعی فاصله بگیرید
دنبال کردن مداوم یک خبر می تواند بر روحیه شما تأثیر منفی بگذارد. در ضمن بسیاری از مطالبی که آنلاین می‌خوانید ممکن است درست و موثق نباشند.

۴. از نظر فیزیکی فعال باشید
ورزش‌هایی مثل یوگا هم برای بدن و هم برای روح و روان مفید هستند، و می‌توان آن را در خانه و با تماشای ویدیوهای آنلاین انجام داد.

۵. تعادل تغذیه خود را حفظ کنید و شب زود بخوابید
چون در خانه قرنطینه هستید احتمال پرخوری و یا خوردن غذاهای ناسالم زیاد است. این شامل مصرف مشروبات الکلی نیز می شود. و تنها به این دلیل که سر کار نمی روید و نباید زود بیدار شوید تا دیر وقت بیدار نمانید.

۶. با دوستان و اقوام در تماس باشید
چون در خانه در انزوای اجتماعی هستید دلیل نمی شود که با مردم تلفنی و یا از طریق چت ویدیویی تماس نداشته باشید. به جای بحث در مورد ویروس کرونا با غریبه‌ها، در شبکه‌های اجتماعی با عزیزان‌تان گپ بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا