دانشمندان جهان در طرحی بزرگ براى یافتن داروى بیماری کرونا متحده میشوند
دانشمندان جهان در طرحی بزرگ براى یافتن داروى بیماری کرونا متحده میشوند
دانشمندان جهان در طرحی بزرگ براى یافتن داروى بیماری کرونا متحده میشوند
در حالی که جهان برای نجات جان انسانها و جلوگیری از فروپاشی اقتصاد در نتیجه پیامدهای بیماری کرونا تلاش میکند، 7 کشور اروپایی برای راه اندازی یک پروژه عظیم که در آن کارشناسان پزشکی، زیست شناسان و شرکتهای بزرگ رایانهای شرکت میکنند، گام برداشتند. هدف از این پروژه عظیم یافتن راهی برای درمان بیماری همهگیر کرونا است که تاکنون جان بیش از 280 هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است .
کمیساریای اتحادیه اروپا روز یکشنبه در صفحه رسمی توییتر نوشت، 7 کشور اروپایی یک پروژه عظیم را با همکاری کارشناسان پزشکی، زیست شناسان و شرکتهای بزرگ رایانهای برای یافتن واکسن برای بیماری کرونا با استفاده از فناوریهای دیجیتال آغاز کردهاند.
طبق این گزارش، دانشمندان هفت کشور موافقت کردند که تمام اطلاعات تحقیقاتی خود را در مقیاس وسیع با استفاده از ابر رایانهها به اشتراک بگذارند و به کلیه محققان شرکت کننده در این پروژه اجازه دهند تا به اطلاعات مورد نیاز خود طی فرایند تحقیق و آزمایش در باره تولید واکسن یا یافتن درمانی برای بیماری کرونا دسترسی پیدا کنند
شرکت بهترین مغزهای علوم پزشکی در پروژه
وب سایت کمیساریای اتحادیه اروپا افزود: «این کارشناسان اتحادی علمی بی سابقهای را تشکیل دادهاند که در آن بهترین مغزها از محققان در زمینههای فنی، پزشکی و زیست شناسی مربوط به علوم پزشکی شرکت می کند».
سایت اضافه کرد، این اتحاد شامل تعدادی از شرکتهای بزرگ دارویی است که به این شرکتهای جدید در این اتحاد علمی پیوستهاند.
قرار شاخههایی متشکل از شرکتهای خصوصی و دولتی، در بلژیک، آلمان، ایتالیا، لهستان، اسپانیا، سوئد و سوئیس تاسیس شود.
طبق این سایت، همه کارشناسان این کشورها موظفند که با یکدیگر برای جستجوی درمانی برای بیماران کرونا همکاری کنند.
امضای سند محرمانه بین اعضای اتحاد
شرکتهای داروسازی خصوصی و دولتی که به این طرح پیوستند، به صورت محرمانه سندی را امضا کردند که به موجب آن هیچ یک از اعضای این اتحاد حق ندارد اطلاعاتی از محتویات تحقیقات پزشکی که کمیساریای عالی اتحادیه اروپا آن را هدایت میکند، به خارج درز کند. هم اکنون بیش 8 شرکت بزرگ دارویی زیر چتر این اتحاد بزرگ پزشکی فعالیت میکنند. این اتحاد برای یارگیری اعضایی جدید برای پیوستن به این اتحاد با سایر شرکتها و انجمنهای علمی در حال گفتوگو است.
مسئولان این ابتکار به محققان شرکتهای دارویی که به آنها پیوستهاند، اجازه میدهند تا از کتابخانهها این اتحاد پزشکی که شامل بانک اطلاعاتی عظیمی از انواع داروهاست، استفاده کنند تا در روند جستجوی درمانی برای ویروس کرونا تسریع کنند.
بیماری کرونا تاکنون به مرگ بیش از 280 نفر در سراسر جهان منجر شده و حدود 4 میلیون نفر نیز به این بیماری مبتلا شدند.