اخبار کانادا

خانوارهای کانادایی پس از پاندمی کمتر خرج کرده و بیشتر پس انداز می کنند

خانوارهای کانادایی پس از پاندمی کمتر خرج کرده و بیشتر پس انداز می کنند

خانوارهای کانادایی پس از پاندمی کمتر خرج کرده و بیشتر پس انداز می کنند

بر اساس یک نظرسنجی جدید ، خانوارهای کانادایی به کاهش هزینه‌های اقتصادی خود در سال جدید فکر می‌کنند و این امر می‌تواند مانع از بهبود اقتصاد شود.

سه نفر از هر چهار کانادایی که در یک نظرسنجی جدید شرکت کردند گفته‌اند مهمترین اولویت مالی آنها این است که بتوانند بدهی‌هایشان را به موقع پرداخت کنند یا پس‌اندازشان را در سطحی بالا نگه‌دارند.

در این نظرسنجی که توسط گروه تحقیقاتی نانوس برای بلومبرگ انجام شده ، فقط 11 درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند قصد دارند يك خريد حسابی انجام دهند.

اندازه استفاده خانوارها از پس‌انداز غیرمنتظره‌شان یکی از مهمترین موارد ناشناخته ماه‌های آینده را تشکیل می‌دهد. در میان رکود گسترده‌ای که سال پیش رخ داد، وضع مالی کانادایی‌ها به دلیل کمک‌های مالی دولت، افزایش قیمت املاک و سود بازار سهام به طور چشمگیری بهتر شدند.

وضعیت مالی بهبودیافته کانادایی‌ها این امیدواری را ایجاد کرده که خانوارها پس از پایان پاندمی دست به خرج کردن پس‌اندازشان بزنند. بر طبق نظرسنجی بلومبرگ از اقتصاددانان که ماه پیش انجام شد، پس از کاهشی که زمستان پیش رخ داد، در 9 ماه پایانی سال رشد چشمگیری به میزان بیش از 5 درصد به وجود آمد.

در روزهای نخست پاندمی، دولت ترودو با رفتاری جدی به اجرای برنامه‌های حمایت از درآمد و اعتبار پرداخت تا بتواند شغل‌ها را زنده و خانوارها را شناور نگه دارد. در نتیجه، بر اساس داده‌های آماری کانادا، متوسط ​​درآمد قابل مصرف(که پس از کسر مالیات به دست می‌آید) در 9 ماه سال 2020 با وجود از دست رفتن انبوه شغل نسبت به مدت مشابه سال 2019 حدود 100 میلیارد دلار افزایش داشته است.

در همین حال هزینه‌های خانوار در این مدت بیش از 50 میلیارد دلار کاهش یافت. نتیجه خالص حدود 150 میلیارد دلار پس‌انداز جدید خانوارهاست که هزینه نشده باقی مانده است.

به جز افزایش پس‌انداز، رونق مسکن نیز موجب شد که بسیاری از کانادایی‌ها حداقل روی کاغذ ثروتمندتر شوند. برمبنای آمار کانادا، دارایی خالص خانوارها در شش ماه اول شروع پاندمی بیش از 600 میلیارد دلار افزایش یافت.

با توجه به اینکه کانادایی‌ها از بدهکارترین خانوارهای جهان محسوب می‌شوند، آنها می‌توانند از این پول بادآورده برای توازن هزینه‌هایشان استفاده کنند.

در میان پاسخ دهندگان به نظرسنجی نانوس ، 39 درصد گفتند که مهمترین اولویت مالی‌شان پرداخت بدهی‌هایشان است، در حالی که 37 درصد گفته‌اند نگه داشتن پول بیشتر در حساب پس اندازشان برایشان در اولویت است. حدود 13 درصد هم نظرشان این بوده که سرمایه‌گذاری عمده مانند سرمایه گذاری در املاک یا بورس برایشان اولویت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا