حتی با ثبت نخستین مرگ بر اثر کروناویروس، دلیلی برای ترس و وحشت کانادایی ها وجود ندارد
حتی با ثبت نخستین مرگ بر اثر کروناویروس، دلیلی برای ترس و وحشت کانادایی ها وجود ندارد
حتی با ثبت نخستین مرگ بر اثر کروناویروس، دلیلی برای ترس و وحشت کانادایی ها وجود ندارد
در حالیکه کانادا با نخستین مورد مرگ به خاطر کروناویروس کنار میآید، متخصصان میگویند مهم است که مردم تسلیم ترس بیجا درباره شیوع ویروس نشوند و به جای آن وقوع احتمالی تراژدی را با درایت تحلیل و بررسی کنند.
مسئولان سلامت بریتیش کلمبیا دوشنبه تایید کردند بیمار که مردی هشتاد و چند ساله بود و مشکلات سلامتی دیگری هم داشت، یکشنبه شب جان خود را از دست داد. با وجود اینکه این اتفاق برای افراد نزدیک به قربانی دردناک است، متخصصان میگویند مرگ این مرد نباید به عنوان راهی برای توجیه کردن وحشت برای بیشتر کاناداییهایی مورد استفاده قرار بگیرد که در خطر مشکلات جدی در اثر کروناویروس نیستند.
تخمین زده میشود که بیش از 80 درصد از موارد کووید-19 خفیف هستند، به این معنی که میتوان علائم را مدیریت کرد و جان فرد را به خطر نمیاندازند. در مقایسه، 15 درصد علائم جدی تجربه میکنند و پنج درصد خطرناک هستند که نیازمند تنفس با دستگاه میشوند.
با استناد به آمار سازمان جهانی سلامت، در حال حاضر درصد مرگ در این بیماری 3.4 است. این درصد بسیار بالاتر از یک درصد نرخ مرگومیر آنفولانزای فصلی است. در بیماران 70 سال به بالا، آن نرخ مرگومیر به هشت درصد میرسد و برای افراد بالای 80 سال این نرخ تقریبا 15 درصد است.
دکتر جوسلین سریگلی دکتر و استادیار کلینیکی دانشکده پاتولوژی و درمان آزمایشگاهی دانشگاه بریتیش کلمبیا گفت: «بیشتر افرادی که این عفونت را میگیرند دچار بیماریهای خفیف میشوند و بهبود پیدا میکنند.»
دکتر آیزک بوگوچ از بیمارستان تورنتو جنرال هم میگوید کاناداییها باید درک کنند که بیشتر افراد در صورت مبتلا شدن به این ویروس میتوانند به خوبی آن را مدیریت کنند و خیلیها حتی نیازمند بستری شدن در بیمارستان هم نخواهند بود.
او گفت: «ما میدانیم که این عفونت کووید-19 میتواند به شدت باعث مریضتر شدن افرادی که مسن هستند و افرادی که مشکلات پزشکی دیگر دارند بشود، اما همچنین میدانیم که تقریبا هر عفونت یا وضعیت دیگری هم میتواند همان جمعیت را مریضتر کند.»