تاکید مقامات سه استان کانادا بر بسته ماندن مرز آمریکا پس از بازگرداندن 3000 مسافر ورودی در شش هفته
تاکید مقامات سه استان کانادا بر بسته ماندن مرز آمریکا پس از بازگرداندن 3000 مسافر ورودی در شش هفته
تاکید مقامات سه استان کانادا بر بسته ماندن مرز آمریکا پس از بازگرداندن 3000 مسافر ورودی در شش هفته
دوره دوم بسته ماندن مرز آمریکا و کانادا بروی سفرهای غیرضروری روز 21 می پایان می پذیرد و مقامات دو کشور درحال مذاکره برای تمدید این دوره هستند . کریستا فریلند معاون نخست وزیر کانادا گفت رفت و آمد در مرز دو کشور پس از بازگشایی اقتصادی در برخی استانها و ایالتهای دو کشور بیشتر خواهد شد حتی اگر که قرار باشد سفرهای غیرضروری صورت نگیرد.
با این حال مقامات استانهای بریتیش کلمبیا ، انتاریو و کبک در روزهای اخیر نگرانی خود را از بابت ورود احتمالی توریستها از آمریکا پس از 21 می ابراز کرده اند. دکتر بانی هنری مدیر بهداشت استان بریتیش کلمبیا در این زمینه گفت :« قطعا ما نگرانی هایی از بابت بازگشایی مرز داریم . من می دانم برای برخی از خانواده ها سخت است که خویشاوندی از آن سوی مرز نمی تواند به دیدارشان بیاید. ولی بازگشایی مرزها درهفته های آینده به نفع ما نیست . »
آدریان دیکس وزیر بهداشت بریتیش کلمبیا هم در ادامه ضمن تایید دکتر هنری گفت :«اصلا معنی ندارد مسافران از آمریکا و یا کانادا به کشور دیگر سفر توریستی کنند. نخست وزیر ( جان هورگان) این موضوع را بارها به نخست وزیر ترودو بیان کرده و دیدگاه ما این است که مرزها نباید در شرایط فعلی باز شوند.
داگ فورد نخست وزیر انتاریو هم این هفته تاکید کرد اگر قرار باشد مرز آمریکا و کانادا باز شود ، چک سلامت مسافران در فرودگاه ها و مرزهای زمینی باید ده برابر شوند که عملا امکان پذیر نیست. فورد حتی سفر کانادایی ها از دیگر استانها به انتاریو را فعلا به صلاح نمی داند و از آنها خواسته تا برای تابستان برنامه دیگری بجز سفر به شهرهای انتاریو داشته باشند
فرانسوا لگو نخست وزیر کبک نیز در هفته گذشته به تداوم روند فعلی و بسته ماندن مرز بروی سفرهای غیرضروری آمریکایی ها به کانادا تاکید کرد.
خوشبختانه جی اینسلی فرماندار ایالت واشنگتن در گفتگویی با سی بی سی اشاره کرد با وجود مذاکرات بین مقامات دو کشور ، هنوز درمورد برنامه زمانی بازگشایی مرزها برای سفرهای توریستی بین بریتیش کلمبیا و واشنگتن صحبتی نشده .
اما آمار منتشر شده از سوی مرزبانی کانادا حاکی است طی شش هفته ای که از وضع قانون منع مسافرت توریستی بین دو کشور می گذرد، نزدیک به 3000 خارجی از آمریکا به قصد سفر توریستی راهی کانادا شده اند که از این میان 90 درصد آمریکایی بودند. این افراد با بهانه هایی چون قایقرانی ، کوهنوردی ، اقامت در ویلای شخصی ، حضور در جشن تولد و یا تحویل گرفتن حیوان اهلی قصد ورود به کانادا را داشتند که با مخالفت مرزبانان کانادایی مواجه شدند و به آمریکا بازگشتند.
در هفته آخر آوریل ترافیک مسافران هوایی بین دو کشور 98 درصد و ترافیک مسافران زمینی 88 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.