بارندگی شدید در استان خوزستان؛ ۱۲هزار نفر در کوتعبدالله دچار آبگرفتگی شدند
بارندگی شدید در استان خوزستان؛ ۱۲هزار نفر در کوتعبدالله دچار آبگرفتگی شدند
در پی بارندگی شدید در استان خوزستان فرماندار کارون از وضعیت «بغرنج مردم» در کوتعبدلله خبر داد و گفت که ۱۲ هزار نفر دچار آبگرفتگی شدند و ۵۰ هزار نفر نیز در معرض خطرند.معصومه خنفری فرماندار کارون روز سهشنبه ۲۶ آذرماه با اشاره به وسعت منطقهای که در کوتعبدالله درگیر نشست آبگرفتگی شده است به ایلنا گفت که فقط منطقهای که تصاویر آن منتشر شده و درگیر آب گرفتگی است، جمعیتی حدود ۱۲ هزار نفر دارد و کل مناطق خطرناک، یعنی مناطقی که روی تالاب ساخته شدند و مورد تهدید هستند، مساحتی با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر را تشکیل میدهد.
در پی بارندگی های اخیر در استان خوزستان بسیاری از خانه ها و خیابانها دچار آبگرفتگی شد و در اهواز نیز فاضلاب شهری وارد خانه ها شد همچنین چهار بیمار به خاطر قطعی برق جان خود را از دست دادند.
آبگرفتگی و جاری شدن فاضلاب در استان خوزستان در شرایطی است که ایران در فروردین ماه امسال هم سیلابهای سراسری روبرو شد به طوری که این سیلابها دستکم منجر به کشته شدن ۷۶ نفر در ایران شد.
تکرار شدن آبگرفتگی و جاری شدن سیل پس از بارندگی در ایران در حالی است که مسئولان و مدیران جمهوری اسلامی اقدام موثری برای پیشگیری از وقوع سیلاب و آبگرفتگی و پایین آوردن خسارات در شهرهای مختلف انجام ندادهاند.
بحرانهای زیستمحیطی در ایران مدتها است که توجه جامعه جهانی را به خود جلب کرده است. مقامات ایالات متحده نیز بارها نسبت به سوءمدیریت منابع طبیعی ایران، جنگلخواریهای گسترده، و سدسازیهای غیرضروری و بیبرنامه، با هدف پر کردن جیب مقامات فاسد رژیم جمهوری اسلامی، هشدار داده و آن را از عوامل اصلی بروز بحرانهای زیست محیطی گوناگون، از جمله سیلهای ویرانگر و خشکسالیهای بیسابقه، برشمردهاند.
برای نمونه چندی پیش برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، با اشاره به اینکه پس از انقلاب در ایران ۶۰۰ سد «بدون هیچگونه ارزیابی محیط زیستی» ساخته شده است، اعلام کرده بود که رژیم جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته منابع آبی کشور را با سوءمدیریت نابود کرده است.