اخبار کانادا

افزایش انتقادها از دولت کانادا برای تاخیر در واکسیناسیون عمومی

افزایش انتقادها از دولت کانادا برای تاخیر در واکسیناسیون عمومی

افزایش انتقادها از دولت کانادا برای تاخیر در واکسیناسیون عمومی
با اینکه کانادا برای جمعیت ۴۰ میلیونی خود حدود ۴۰۰ میلیون دوز واکسن خریده است اما واکسیناسیون در کانادا کند و تنها ۲.۵ درصد جمعیت واکسینه شده‌اند

وقتی دولت کانادا میلیون‌ها دوز واکسن کرونا خریداری کرد و این خرید، بیشتر از جمعیت این کشور بود، مورد انتقاد قرار گرفت. نه تنها مورد انتقاد بقیه کشورها، بلکه حتی داخل خود کشور کانادا نیز انتقادهایی شد.

این اتفاق درصورتی است که سرعت انتقادها بیشتر از سرعت واکسیناسیون در کانادا است. دیگر کشورها کانادا را به “هول‌زدن” برای خرید واکسن متهم کرده‌اند، زیرا اتاوا تا به الان سفارش خرید ۴۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا را داده است در صورتی که جمعیت این کشور تقریبا ۴۰ میلیون نفر است. برای همین دولت کانادا با انتقادهای بین‌المللی و داخلی روبه رو است.

دولت کانادا تا به الان تنها دو واکسن تولیدی را قبول کرده. واکسن فایزر و مدرنا. همچنین میلیون‌ها دوز از این دو تهیه کرده است. اما احتمالا یک اشتباه محاسباتی دلیلی در تاخیر تحویل قسمتی از این محموله‌ها شده است.
، دولت کانادا واکسیناسیون عمومی کرونا را دسامبر سال ٢٠٢٠ شروع کرد. این به این معناست که، یک هفته زودتر از آمریکا و تقریبا همزمان با بریتانیا آغاز کرد.

اما موضوع این است که، در حال حاضر در کانادا تنها یک میلیون و ۱۸۰ هزار نفر واکسیناسیون شدند. یعنی ۳ نفر از هر ۱۰۰ کانادایی. در صورتی که در آمریکا از هر ۱۰۰ نفر ۱۴ نفر واکسیناسیون شدند و در بریتانیا از هر ۱۰۰ نفر ۲۱ نفر.
همچنین کشور کانادا هم اکنون در رتبه ۴۰ جهان از نظر سرانه تزریق واکسن کرونا قرار دارد. جاستین ترودو، نخست‌وزیر کشور کانادا، در روز ۱۲ فوریه، وعده داد که واکسیناسیون در کانادا در روزهای آینده “افزایش” خواهد داشت. بنا بر این صحبت ترودو، اکنون او تحت فشار قرار گرفته چون وعده داده بود که همه مردم کشور کانادا را تا پایان ماه سپتامبر واکسینه خواهد کرد.
دلیل دولت کانادا برای خریداری واکسن‌های فایزر و مدرنا ترس از این بوده که رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، دونالد ترامپ، در فرستادن واکسن‌های خریداری شده از این دو شرکت‌ مشکل ایجاد کند. برای همین بیشتر سفارشات واکسن خود را از شرکت‌های اروپایی فایزر و مدرنا خریداری کرده است. اما الان این تصمیم اتحادیه اروپا است که برای صادرات واکسن به خارج از این قاره محدودیت وضع کرده است. چون تولید واکسن مشکلات خود را دارد و همچنین توزیع واکسن مسئله مهمی است.

دولت کانادا تا به الان ۸۲۳ هزار مورد ابتلا به کرونا شناسایی کرده و تقریبا ۲۱ هزار نفر از آنها هم جان خود را به علت ابتلا به کووید۱۹ از دست داده‌اند.
کشور کانادا تولید کننده واکسن کرونا نیست. اما تا به الان با مشکل دریافت سفارشات خود روبه رو است. تاکنون فقط حدود دو و نیم درصد از جمعیت کانادا نوبت اول واکسن کرونا دریافت کرده‌اند. در صورتی که دریافت نوبت اول واکسن در بسیاری از کشورها به بالای ۱۰ درصد رسیده است. مثلا دولت آمریکا که همسایه جنوبی کانادا است بدترین آمارهای کرونا در جهان را دارد اما تا الان تقریبا ۹ درصد جمعیت ۳۴۰ میلیونی خود را دست کم برای نوبت اول واکسینه کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا