آمریکا ۲۰ شخص و شرکت مستقر در ایران و عراق را به اتهام حمایت و ارتباط با سپاه پاسداران تحریم کرد
آمریکا ۲۰ شخص و شرکت مستقر در ایران و عراق را به اتهام حمایت و ارتباط با سپاه پاسداران تحریم کرد
آمریکا ۲۰ شخص و شرکت مستقر در ایران و عراق را به اتهام حمایت و ارتباط با سپاه پاسداران تحریم کرد
یورونیوز :آمریکا ۷ فروردین/۲۶ مارس، بیست فرد و شرکت مستقر در ایران و عراق را به اتهام حمایت و ارتباط با سپاه پاسداران تحریم کرد.
ذفتر کنترل سرمایههای خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود که ۱۵ شخص حقیقی و ۵ شخص حقوقی مشمول این تحریمها به فعالیتهای تروریستی گروههای مورد حمایت سپاه پاسداران ایران در عراق از جمله کتائب حزبالله و عصائب اهل حق کمک میکردند.
کتائب حزبالله و عصائب اهل حق عراق، سال گذشته در رده گروههای تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا قرار طبقه بندی شدند.
بنابراین بیانیه، ایالات متحده آمریکا چهار شهروند عراقی و ۱۱ شهروند ایرانی را به سیاهه تحریمهای مبارزه با تروریسم خود افزوده است: محمد سعید البهادلی، محمد الغریفی، شیخ عدنان الحمیداوی، علی حسین المنصوری، همگی شهروندان عراق و علی فرهان اسدی،ماشالله بختیاری، علیرضا فداکار، مهدی قاسم زاده، ولی قلی زاده محمد جلال مآب، سید رضا موسوی فر، سید یاسر موسوی فر، حسن پلارک حسن سبزی نژاد، مسعود شوشتری پوستی، شهروندان ایرانی هستند که در وارد لیست تحریمهای ایالات متحده آمریکا شده اند.
از سوی دیگر ۵ شرکت خدمات دریایی و حمل و نقل «الخمائل»، شرکت بازرگانی «بهجت الکوثر» در عراق و شرکتهای «متاجر نوین مدائن» ، «سامان شیمی خاور میانه» و همچنین ستاد بازسازی عتبات عالیات از سوی ایالات متحده آمریکا تحریم شده اند.
افزوده شدن اشخاص جدید به لیست تحریمهای ایالات متحده علیه ایران در حالی صورت میگیرد که در روزهای گذشته، مقامهای عالیرتبه جمهوری اسلامی خواستار لغو و تعلیق تحریمهای واشنگتن علیه تهران در دوره گسترش مرگبار ویروس کرونا شده بودند. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هم در آستانه برگزاری اجلاس گروه بیست از رهبران کشورهای صنعتی جهان خواسته بود تا در دوره شروع بیماری کووید-۱۹، تحریمها را کنار بگذارند.
ایالات متحده آمریکا، پس از خروج یکجانبه از برجام، سیاست فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی ایران را در پیش گرفت. دولت دونالد ترامپ پس از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی و تحریم آن، تنشها برای «تغییر رفتار منطقهای ایران» را دوچندان کرد. حملات راکتی متعدد به نیروها و دیپلماتهای آمریکایی در عراق، قتل قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد و حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عینالاسد در عراق، نقطه اوج تنش بیسابقه میان تهران و واشنگتن در سه دهه گذشته بوده است.