اخبار جهان

کرونا در ایران | معاون وزیر بهداشت که با قرنطینه مخالف بود، قرنطینه شد؛ مجلس خبرگان هم تشکیل جلسه نداد

کرونا در ایران | معاون وزیر بهداشت که با قرنطینه مخالف بود، قرنطینه شد؛ مجلس خبرگان هم تشکیل جلسه نداد

کرونا در ایران | معاون وزیر بهداشت که با قرنطینه مخالف بود، قرنطینه شد؛ مجلس خبرگان هم تشکیل جلسه نداد
در حالی که مقامات جمهوری اسلامی با تعطیلی تجمعات مذهبی و قرنطینه شهرها مخالفت می‌کنند، مجلس خبرگان رهبری اجلاس خود را لغو کرد. پیش از این نیز علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در آخرین جلسه دیدار خود، در دورترین فاصله ممکن نسبت به حاضران نشسته بود.

هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان قرار بود در روزهای ۱۳ و ۱۴ اسفند ۹۸ برگزار شود؛ اما دبیرخانه این مجلس اعلام کرده «در راستای عمل به توصیه های پیشگیرانه» آن را لغو کرده است.

همزمان ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت ایران، هم اعلام کرده که به ویروس کرونا مبتلا شده است. آقای حریرچی ویدئویی از خود منتشر کرده و می‌گوید خود را قرنطینه کرده است. او روز گذشته در کنار علی ربیعی، سخنگوی دولت، در یک نشست خبری حاضر شده و با قرنطینه شهرها مخالفت کرده بود. در روزهای گذشته اظهارات این مقام وزیر بهداشت با انتقاداتی در فضای مجازی مواجه شده بود.

محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، هم از مثبت بودن نتیجه آزمایش کرونا خود خبر داده است.

در ادامه روند افزایشی مبتلایان به ویروس کرونا در ایران، وزارت بهداشت آمار ۹۵ مبتلا و ۱۵ کشته را تایید کرده است؛ با این حال انتقادها به عملکرد مسئولان در مقابله با شیوع این ویروس ادامه دارد و مقامات نیز از برخورد با آن چه «شایعات» نامیده‌اند، خبر می دهند.
این آمار در حالی است که نماینده قم در مجلس روز دوشنبه ۵ اسفند ماه اعلام کرده بود که حدود ۵۰ نفر مبتلا به ویروس کرونا در قم جان خود را از دست داده‌اند. آماری که وزارت بهداشت آن را تکذیب کرد.

به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی این بار نیز در مقابل بحران، رویه همیشگی خود را درپیش گرفته است. مقامات رژیم که تا همین چند روز پیش حتی نگرانی برای شیوع کرونا در ایران را رد می‌کردند، با انتشار خبر مرگ دو فرد مبتلا به این ویروس در قم مجبور به اعتراف شدند.

ایالات متحده بارها سوءمدیریت، فساد مالی نهادینه، و غارت دارایی‌های ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات ایران و وضعیت نابسامان رفاهی مردم آن کشور دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقام‌های جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا