اخبار کانادادسته‌بندی نشده

زوجها وقت بیشتری را در منزل می گذرانند ولی آمار زادو ولد بریتیش کلمبیا به پایین ترین میزان در یک دهه اخیر رسید

زوجها وقت بیشتری را در منزل می گذرانند ولی آمار زادو ولد بریتیش کلمبیا به پایین ترین میزان در یک دهه اخیر رسید

زوجها وقت بیشتری را در منزل می گذرانند ولی آمار زادو ولد بریتیش کلمبیا به پایین ترین میزان در یک دهه اخیر رسید
داده‌های آماری دولت بریتیش کلمبیا نشان‌دهنده کاهش نرخ تولد در بریتیش کلمبیا است؛ پدیده‌ای که حداقل در یک دهه اخیر به این شدت دیده نشده بود.

آمار ماهانه از تعداد تولدها در سراسر استان به طور متوسط ​​حدود 3600 تولد در ماه را ثبت کرده است. در دسامبر سال 2020 با بیش از 20 درصد کاهش نسبت به میانگین اعلام شده، رکود کم‌ترین نرخ تولد در یک دهه با رقم 2774 تولد به جای گذاشته شد.

گرچه متخصصان با احتیاط در ابراز نظر منتظرند تا اطلاعات بیشتر کسب شود، اما اکثر آنها معتقدند عامل این کاهش ویروس کرونا است.

کیت چوی که جمعیت شناس خانواده و محقق در زمینه نابرابری و جامعه شناس کمی است و به عنوان دانشیار جامعه‌شناسی در دانشگاه وسترن در انتاریو کار می‌کند؛ معتقد است که این روند منحصر به کانادا نیست و کاهش نرخ تولد در آمریکا و آسیای شرقی نیز به دلیل کووید 19 ایجاد شده است.

چوی در ادامه گفت: «این الگویی مطابق با الگوهای تاریخی است که وقتی فاجعه‌ای طولانی مدت و کشنده رخ می‌دهد، روند باروری کاهش می‌یابد».

چوی افزود برای ارائه یک تحلیل دقیق‌تر، مشاهده اعداد برای پیشرفت ما‌هانه مفید خواهد بود، اما تاکنون کاهش نرخ تولد با مثال‌های تاریخی تعبیر می‌شود. برای مثال با خاموشی 10 ساعته شهر نیویورك در سال 1965 این کاهش رخ نداد و در مقابل آن پس از آنفلوانزای اسپانیایی در سال 1918، چنین موردی از کاهش دیده شد.

برخی معتقدند با در نظر گرفتن اینکه زوج‌ها وقت بیشتری را در خانه می‌گذرانند باید انتظار تولد نوزادان بیشتری را در ایام پاندمی داشت ولی آمار چیز دیگری می گوید.

بار دیگر، لازم است آمار بیشتری ارایه شود تا بتوان ادعاهای مشخصی در مورد نرخ زاد و ولد در ماه‌های آینده انجام داد، اما چوی می‌گوید این مساله می‌تواند باعث کند شدن روند تولد در سراسر جهان شود.

چوی در این باره گفت: «در حال حاضر باروری در بیشتر کشورهای در حال توسعه به طور مداوم در حال کاهش است. به احتمال زیاد روند ایجاد خانواده‌های کوچکتر بیشتر از خانواده‌های پرفرزند بلافاصله پس از پاندمی تسریع خواهد شد».

چوی دلیل این کاهش را خیلی ساده به دلیل عدم اطمینان می داند. داده‌های اضافی به صورت مستقیم‌تری نشان می‌دهند که چه مواردی بیشترین تاثیر را بر روند میزان زاد و ولد در بریتیش کلمبیا داشته است، اما چوی می‌گوید مواردی هست که قبلا در کشورهای دیگر هم شناسایی شده هستند.

از میان همه این دلایل، عدم اطمینان در اقتصاد و امنیت شغلی از مهم‌ترین دلایل هستند و بالا رفتن هزینه‌های تربیت کودک نیز اهمیت داشته است. امنیت مسکن و به دنبال آن ایمنی شخصی یا ایمنی کودک نیز پس از این دلایل جای دارند.

در حالی که شواهد تجربی می‌گوید زنان باردار بیشتر از سایرین در همان سن به کووید19 مبتلا نمی‌شوند، اما اگر آنها ویروس را بگیرند احتمال ابتلا به نوع شدیدتر آن بیشتر خواهد بود.

وی گفت: «به احتمال زیاد کار بیشترشان به بیمارستان می‌کشد و به احتمال زیاد بیشترشان به دستگاه ونتیلاتور وصل می‌شوند. در این پاندمی خاص زنان ممکن است از بارداری بترسند و نگران عواقب آن برای سلامتی خود باشند».

چوی در ادامه گفت مطالعاتی انجام شده که نشان می‌دهد نوزادانی که هنگام زایمان به ویروس مبتلا می‌شوند نیز آماده‌تر هستند تا انواع شدیدتر بیماری را دریافت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا