خودکشی جمعی دو خانواده در کمتر از یک هفته در یزد و نیریز
خودکشی جمعی دو خانواده در کمتر از یک هفته در یزد و نیریز
خودکشی جمعی دو خانواده در کمتر از یک هفته در یزد و نیریز
در میان اخبار تکاندهنده ناشی از آسیب های اجتماعی در ایران تحت حاکمیت ملایان، خودکشی جمعی دو خانواده در کمتر از یک هفته وجدان جامعه ایران را جریحه دار کرد.
روز جمعه ۱۱مرداد ۹۸، در شهر نیریز واقع در استان فارس یک مادر به همراه دختر ۱۱ساله اش با خوردن قرص برنج دست به زندگی خود پایان دادند. روز شنبه ۱۲مرداد به دنبال خودکشی این مادر و دختر، پدر خانواده نیز در یک تصادف عمدی با یک تریلر خود را کشت.
پنج روز قبل تر، رسانه های حکومتی ایران از یک خودکشی جمعی دیگر در یزد خبر داده بودند.
روز یکشنبه ۶ مرداد ۹۸، چهار عضو یک خانواده دست به خودکشی جمعی زدند. مادر این خانواده با تزریق زیاد انسولین، به زندگی خود پایان داد. سه فرزند این خانم نیز بعد از اطلاع به اورژانس، قبل از رسیدن نیروهای امدادی با مصرف قرص برنج دست به خودکشی زدند. نیروهای امدادی بعد از رسیدن به محل سکونت این خانواده، موفق می شوند جان پسر این خانواده را نجات دهند ولی دو خواهر او جان خود را از دست می دهند. (سایت حکومتی فرارو- ۶ مرداد ۱۳۹۸)
یکی از اصلی ترین علل خودکشی جمعی خانواده ها در ایران، فقر می باشد.
علاوه بر این، یک زن به نام ملک رودابه که دو هفته قبل دست به خودسوزی زده بود در روز دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸، از شدت جراحات جانش را از دست داد. شیوا مهری ۳۳ ساله اهل اسلام آباد کرمانشاه، روز شنبه ۱۲ مرداد ۹۸، با خوردن قرص به زندگی خود پایان داد.
الهه امیری، مادر یک کودک دوساله، روز ۱۱ مرداد ۹۸، در یکی از روستاهای سقز از طریق حلق آویز به زندگی خود پایان داد. آیدا محرابی، یک زن جوان اهل ایلام روز پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸ به دلیل اختلافات خانوادگی با خردن قرص برنج به زندگی خود پایان داد.
آمار خودکشی در ایران هیچوقت شفاف نیست و معمولاً در مطبوعات درج نمی شوند. به طور مثال، در سال ۹۶ کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران موفق شد ۷۵ گزارش خودکشی زنان از مندرجات مطبوعات گردآوری کند. در حالی که در شهریورماه ۹۷، یک مقام حکومتی که برای اولین بار در ایران آمار خودکشی را اعلام می کرد عدد ۱۳۶۵ را برای خودکشی زنان در سال ۹۶ فاش ساخت.
نرخ خودکشی زنان در ایران بالاترین رتبه در خاورمیانه می باشد.